Sport

Nu-i stă gândul la Euro! Erling Haaland, dans pe ritmuri balcanice în vacanță alături de un milionar român. Video

După un sezon extenuant, vedeta Borussiei Dortmund își încarcă bateriile pe un yacht de lux, în apropierea insulei Mykonos. Și nu e singur, ci în compania unor fete superbe
15.06.2021 | 18:12
Nui sta gandul la Euro Erling Haaland dans pe ritmuri balcanice in vacanta alaturi de un milionar roman Video
ADVERTISEMENT
15-06-2021
15:05

Erling Haaland dansează pe muzică balcanică

Au apărut și primele imagini cu Erling Haaland în vacanța de lux din Mykonos. Superstarul Borussiei Dortmund a fost surprins petrecând pe muzică grecească și românească, cot la cot cu milionarul Sorin Boureanu, fratele politicianului Cristian Boureanu.

@alingrigore18

Haaland, petrecere de zile mari cu un milionar român! Lasă în comentarii dacă știi despre cine e vorba #Haaland #Party #BorussiaDortmund

♬ sunet original – Alin Grigore

Cum naționala Norvegiei nu a reușit să prindă un loc la Campionatul European de fotbal din această vară, Erling Haaland are suficient timp liber și profită de el din plin. Paparazzii l-au surprins în timp ce se relaxa cum se cuvine pe un yacht de lux, în apropierea insulei Mykonos din Grecia, împreună cu prietenii apropiați și, bineînțeles, o sumedenie de femei frumoase.

La așa atmosferă, nu e de mirare că starul Borussiei Dortmund nu a mai ținut cont de bani. Potrivit Daily Mail, doar pentru ținutele marca Louis Vuitton a trebuit să scoată din buzunar cel puțin 2.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Între timp, marile cluburi ale fotbalului european fac eforturi uriașe pentru a convinge fosta campioană a Germaniei să-l cedeze. Cea mai importantă ofertă vine chiar de la campioana Europei, Chelsea Londra, care este dispusă să ofere în schimbul tânărului aproape 200 de milioane de euro.

Erling Haaland se distrează pe cinste în vacanță, alături de un milionar român

Relaxat, în permanență cu zâmbetul pe buze, dansând pe muzică grecească și fluturând o batistă albă, asemenea unui grec get beget. Așa a fost surprins Erling Haaland în vacanța petrecută pe superba insulă Mykonos, alături de câțiva prieteni, printre care și milionarul român Sorin Boureanu.

ADVERTISEMENT

Acesta este nimeni altul decât fratele politicianului Cristian Boureanu și deținătorul fabricii Topanel, care produce panouri termoizolante. „Ghiciți cine bea cu noi pe cântece grecești și românești!”, le-a transmis omul de afaceri fanilor săi, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Deși are doar 20 de ani, Erling Haaland este unul dintre cei mai curtați atacanți din fotbalul mondial. În sezonul recent încheiat, starul lui Dortmund a bifat 28 de meciuri și a reușit să își treacă în cont nu mai puțin de 27 de goluri.

ADVERTISEMENT

Chelsea, gata să ofere o sumă astronomică pentru transferul său

Chiar dacă în vara viitoare intră în vigoare o clauză prin intermediul căreia „Bestia” Borussiei poate pleca pentru „doar” 75 de milioane de euro, Roman Abramovich nu este dispus să mai aștepte încă un an.

Potrivit presei britanice, pentru a forța aducerea sa la Chelsea încă din acest sezon, miliardarul rus oferă aproape 200 de milioane de euro. În plus, afacerea ar putea include și un jucător, pe Tammy Abraham, care este evaluat la 40 de milioane de lire.

ADVERTISEMENT

Chelsea face eforturi intense pentru a-l transfera pe Haaland. Va face o ofertă pe care Dortmund nu o poate refuza”, anunță Daily Mail.

Nu va fi, însă, deloc ușor, întrucât Gerard Pique insistă ca Barcelona să intre în cursa pentru acest transfer, chiar dacă se confruntă cu probleme financiare.

Sper să vină! Marii jucători ar trebui să fie alături de noi, dar conducerea clubului trebuie să ia decizia finală”, a declarat starul spaniol, chestionat pe marginea subiectului.

ADVERTISEMENT