Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu sunt antrenor! N-am fost la echipă de doi ani”. Gigi Becali, dezvăluiri despre ce face acum la FCSB

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu este antrenor şi a explicat ce înseamnă implicarea lui la FCSB, în ceea ce priveşte schimbările şi echipa de start.
08.11.2023 | 14:15
Nu sunt antrenor Nam fost la echipa de doi ani Gigi Becali dezvaluiri despre ce face acum la FCSB
„Nu sunt antrenor! N-am fost la echipă de 2 ani” Gigi Becali, dezvăluiri despre ce face acum la FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat cu 2-1 derby-ul cu FCSB, pe Arena Naţională. Câţiva suporteri ai roş-albaştrilor au iniţiat un protest împotriva lui Gigi Becali şi au venit la meci cu tricouri: “Fii patron, nu antrenor!”.

Gigi Becali le răspunde fanilor: “Eu nu sunt antrenor”

Gigi Becali a comentat la FANATIK SUPERLIGA protestul fanilor, spunând că nu este antrenorul echipei, în condiţiile în care nu a mai fost de doi ani la echipă. Patronul FCSB a recunoscut că a greşit schimbările:

ADVERTISEMENT

“Nu mă interesează pe mine. Fiecare să îşi vadă de treaba lui. Eu îmi văd de treaba mea şi de averea mea, să o protejez. Eu nu stau să mă cert cu suporterii. 

Trebuie să aibă şi ei păreri, este treaba lor. Pentru că se duc şi ei, săracii, colo-colo. Să fim sănătoşi. Este problema lor. Eu nu sunt antrenor. M-a mai întrebat unul când iau antrenor.

ADVERTISEMENT

“Dacă de doi ani n-am mai fost la echipă, cum să fiu antrenor? Nu s-a antrenat echipa de doi ani?”

M-am supărat pe el atunci. Mă iei la mişto? Păi ce, eu sunt antrenor? N-am antrenor? Am. N-am mai fost la echipă de doi ani. Dacă eram antrenor mă duceam, o dată pe săptămână măcar. 

Dacă de doi ani n-am mai fost la echipă, cum să fiu antrenor? Nu s-a antrenat echipa de doi ani? Dacă, de exemplu, să zicem că fac eu echipa şi schimbările, dar nu le fac eu pe toate, dar să zicem. 

ADVERTISEMENT

Eu mai mult mă înţeleg cu ei, ce zic, dar dacă le fac, ce este rău să bagi nişte jucători în teren pe care îi antrenează antrenorul să joace fotbal. Nu sunt tot jucători la FCSB? 

Sunt ai altora? A ieşit Compagno şi a intrat Rotariu. Nu trebuia să joace fotbal? Este adevărat, am greşit. Dacă îl lăsam pe antrenor să facă, sigur Compagno juca mai bine şi Ovidiu Popescu decât Tavi Popescu.  Aici am greşit-o eu. Asta este. Mi le asum”, a explicat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali, reacţie după protestul fanilor

ADVERTISEMENT
Tags: