Life

Surpriză! De ce a intervenit CTP în scandalul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. “Nu vă apucă greața?!”

CTP a comentat situația politică din România, comparând neînțelegerile dintre Cîțu și Cioloș cu divorțul dintre Prodan și Reghecampf.
17.10.2021 | 16:59
Surpriza De ce a intervenit CTP in scandalul de divort dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan Nu va apuca greata
CTP a comparat divorțul dintre Cîțu și Cioloș cu cel dintre Prodan și Reghecampf
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a comentat, în stilul său caracteristic, divorțul politic dintre Florin Cîțu și Dacian Cioloș. L-a comparat cu unul monden, cel dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

CTP a spus că divorțul dintre impresară și antrenorul Universității Craiova este mai ofertant pentru presă și mai că preferă să vorbească despre acesta în loc să își mai dea cu părerea despre ce fac politicienii de la vârf.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a spus că divorțul dintre Prodanca și Reghe i se pare mai digerabil decât cel dintre Florin Cîțu și liderul USR.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf îi provoacă lui CTP mai puțină silă decât cel dintre Cîțu și Cioloș

“Ce ziceți, n-ar fi mai bine să începem discuția noastră cu divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan? Eu mă uit pe site-uri, văd pe la alții, e o chestiune care privește națiunea. Sunt pline televiziunile și site-urile de această știre și nu știu dacă evoluția pandemiei poate să concureze evoluția divorțului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Eu nu vreau să le afectez dreptul la intimitate, altul este motivul pentru care preferam să discutăm despre divorțul lor decât despre criza politică. Jena mea e mai mică. Rușinea mea față de telespectatori și de cetățeni ar fi mai mică, dacă ar trebui să discutăm despre divorțul dintre Reghecampf și Prodan, decât în cazul divorțului dintre Cîțu și Cioloș, dintre PNL și USR. Jena mea e mai mare în cazul acestui divorț.

Păi, cum să nu-ți fie jenă să începem să analizăm acum: Ce-a zis Cioloș? A lăsat o portiță Cîțu? O să-l dea ăia jos pe Cîțu de la PNL sau e clar că se merge la alegeri anticipate? Să facem așa ceva? Nu vă apucă o greață? Și nu vă e jenă de oamenii aceștia, care în acest moment se gândesc unul că e în spital, altul că are pe cineva în spital, altul că n-are căldură în casă, altul că nu mai are cu ce să-și cumpere cele de zi cu zi? Și noi discutăm despre încontrarea lui Cîțu cu Cioloș!

ADVERTISEMENT

Ce-am văzut săptămâna asta este o brigadă artistică. Înainte de 1989 existau brigăzi artistice la „itreprindere”. Fiecare întreprindere avea obligația să aibă o brigadă artistică. Luau niște oameni ai muncii mai talentați de-acolo și închipuiau niște mici mistere, cum se numeau ele în Evul Mediu. Nu e vorba de mister Agatha Christie, ci de un fel de scenetă. (…)”, a comentat gazetarul, vineri, în emisiunea “Cap limpede”, de la Digi 24.

Comentariul lui Cristian Tudor Popescu a venit după ce a fost rugat să comenteze pentru a mia oară negocierile purtate de Cîțu și Cioloș pentru guvernarea României.

ADVERTISEMENT

Separarea impresarei, în prim plan de mai bine de o săptămână

De altfel, divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a provocat mai mult interes în presă și în televiziunile de la noi.

De mai bine de o săptămână, separarea impresarei de antrenorul de fotbal este pe buzele tuturor. În ultimele zile au apărut o serie de informații despre relația celor doi. S-au aflat lucruri și despre noua femeie care a apărut în viața lui Reghe. Corina, noua femeie din viața lui Reghe, este însărcinată în 3 luni, așa cum FANATIK a anunțat, de altfel, în exclusivitate.

Pe măsură ce au apărut tot mai multe date despre Corina, noua parteneră a “Soarelui” Prodancăi, Anamaria a ținut să apară tot mai des pe micile ecrane. Și-a oferit de câteva ori varianta ei de poveste.

În fiecare interviu acordat în ultimele zile, afacerista a negat inevitabilul și a spus că informațiile apărute în presă sunt departe de realitatea pe care o trăiește familia Reghecampf-Prodan. Și-a dorit să se știe că între ea și Laurențiu totul este în regulă. Nu a dat crezare nici zvonurilor despre noua relație a soțului ei, până când nu au apărut primele imagini cu Reghe și Corina împreună.

 

ADVERTISEMENT