Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Număr imens de copii prezenți în tribune la UTA – FC Botoșani! „Sperăm să jucăm cu public următoarele meciuri”

UTA și FC Botoșani se joacă cu spectatori! În ciuda sancțiunii pe care au primit-o arădenii pentru meciul cu Dinamo, stadionul Francisc Neuman va fi luat cu asalt
05.04.2024 | 14:40
Numar imens de copii prezenti in tribune la UTA  FC Botosani Speram sa jucam cu public urmatoarele meciuri
Număr imens de copii prezenți în tribune la UTA - FC Botoșani! „Sperăm să jucăm cu public următoarele meciuri”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

UTA – FC Botoșani, meciul care deschide runda cu numărul 3 din play-out, se va juca cu spectatori. Chiar dacă arădenilor le-a fost suspendat terenul pentru incidentele de la meciul cu Dinamo, copiii vor lua cu asalt arena Francisc Neuman.

Copiii iau cu asalt stadionul la UTA – FC Botoșani. Meciul se joacă cu spectatori

UTA și FC Botoșani sunt echipele care deschid etapa a treia a play-out-ului SuperLigii. Meciul de pe Francisc Neuman e programat vineri, 5 aprilie, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

„Din pandemie n-am mai avut tribune goale. Dar vă dau o veste. Nu vor fi tribunele goale. S-au anunțat aproximativ 3500 de copii care vor fi prezenți la meci. Evident, vin cu însoțitori, asta înseamnă vreo 300 de adulți.

Așa este anunțat, vedem ce va fi. În orice caz e un meci special datorită acestor micuți fani ai noștri. Trebuie să ne pregătim special pentru ei. Vă spun, e o organizare mai grea decât la un meci cu 10.000 de oameni adulți.

ADVERTISEMENT

Trebuie să avem grijă la detalii, locuri de parcare pentru microbuze, hidratarea copiilor ș.a.m.d. Eu mă bucur că putem oferi acest prilej copiilor. Ne și bucurăm, chiar dacă ne-am fi bucurat să fie și copii și adulți să fie stadionul plin, dar sunt convins că acești copii vor crea o atmosferă specială”, a declarat Alexandru Meszar, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Meciul de la Arad este unul crucial în special pentru moldoveni. Înaintea duelului cu UTA, FC Botoșani e pe locul 16, cu 14 puncte, două mai puține decât FC U Craiova, care e pe loc de baraj. Cu toate acestea, „textiliștii” au o serie de trei meciuri la rând fără victorie cu Botoșani.

ADVERTISEMENT

„Toate meciurile noastre cu Botoșani sunt foarte grele. Nu cunoaștem exact motivul. Am avut meciuri mai ușoare cu echipele din play-off decât cu Botoșani, dar și meciuri frumoase.

Am egalat în inferioritate numerică în ultimul minut. Ne-am dori să stăm mai liniștiți astăzi decât până în ultimul minut pentru victorie. Ne dorim cele trei puncte ca să putem începe organizarea pentru sezonul următor”, a adăugat oficialul arădenilor.

ADVERTISEMENT

În sezonul regulat, UTA și FC Botoșani au remizat la doi atât în tur, cât și în retur. Ultima victorie a arădenilor cu moldovenii datează din 11 februarie 2023, scor 3-1, pe teren propriu.

NUMAR IMENS de copii la UTA Arad - FC Botosani | MASURI DRASTICE IMPOTRIVA ULTRASILOR

ADVERTISEMENT