Sport

Număr uriaș de bilete vândute cu o săptămână înainte de FCSB – Rapid! Anunțul lui Mihai Stoica

Fanii au luat cu asalt biletele la derby-ul FCSB - Rapid de pe Arena Națională, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Mihai Stoica a făcut anunțul.
13.04.2024 | 17:31
Numar urias de bilete vandute cu o saptamana inainte de FCSB  Rapid Anuntul lui Mihai Stoica
Câte bilete s-au vândut la FCSB - Rapid cu o săptămână înainte de startul derby-ului de pe Arena Națională. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB o înfruntă pe Rapid pe Arena Națională, sâmbătă, 20 aprilie, ora 20:30, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii. În funcție de rezultate, echipa lui Gigi Becali ar putea câștiga matematic titlul încă din ultima rundă a turului din play-off. Biletele la derby-ul de pe Arena Națională se vând ca pâinea caldă.

Număr uriaș de bilete vândute cu o săptămână înainte de FCSB – Rapid! Anunțul lui Mihai Stoica

FCSB este în postura favorabilă de a câștiga primul titlu după o pauză de 9 ani. Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii le înfruntă pe CFR Cluj și Rapid în ultimele două etape ale turului din play-off.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 20 aprilie, FCSB se duelează cu Rapid pe Arena Națională. Mihai Stoica a anunțat că peste 20.000 de bilete s-au vândut cu aproximativ o săptămână înainte de fluierul de start al meciului. Noul șef de la FCSB a făcut anunțul pe contul personal de Facebook.

„PESTE 20.000 de bilete deja emise pentru meciul de PESTE o săptămână”, a scris Mihai Stoica pe rețelele de socializare. Astfel, este de așteptat ca cel mai mare stadion al țării să fie plin la ora meciului cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Cum poate deveni FCSB campioană la finalul turului play-off-ului SuperLigii

FCSB are un avans de 10 puncte față de principalele urmăritoare CFR Cluj și Universitatea Craiova. Oltenii au un meci în plus, înfrângerea cu Farul, scor 1-2, în primul meci al etapei a 4-a din play-off-ul SuperLigii.

Dacă o învinge pe CFR Cluj, FCSB se va distanța la 13 puncte de CFR Cluj și Universitatea Craiova, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului. Cu o victorie în ultima rundă a turului, contra lui Rapid, echipa lui Gigi Becali se va distanța la 16 puncte de giuleșteni, în contextul în care echipa lui Cristiano Bergodi va câștiga cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Astfel, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului și 15 puncte puse în joc, Rapid nu va mai avea șanse matematice la titlu. De cealaltă parte, dacă CFR Cluj pierde cu FCSB, echipa din Gruia va fi la 13 puncte în spatele „roș-albaștrilor”.

În cazul în care CFR Cluj pierde în ultima etapă cu Farul, iar FCSB câștigă cu Rapid, feroviarii rămân la 16 puncte în spate, fără șanse matematice la titlu. În cazul unui egal cu Farul, CFR Cluj va fi la 15 puncte în spatele FCSB-ului, însă fosta echipă a lui Adrian Mutu a beneficiat de rotunjire, iar în caz de egalitate, „roș-albaștrii” au câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

FCSB este singura echipă din play-off-ul SuperLigii care nu a beneficiat de rotunjire. Iar principalul criteriu în caz de egalitate este rotunjirea. Clubul finanțat de Gigi Becali este la un pas să cucerească primul titlu după o pauză de 9 ani.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,55 este cota pentru „X2” la meciul CFR Cluj - FCSB