Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Situația accidentaților de la FCSB: Alex Băluță, apt pentru derby-ul cu Rapid! Ce se întâmplă cu ceilalți jucători cu probleme

Veste bună bună pentru Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB. Alex Băluța va fi apt pentru derby-ul cu Rapid de săptămâna viitoare.
12.04.2024 | 13:20
Situatia accidentatilor de la FCSB Alex Baluta apt pentru derbyul cu Rapid Ce se intampla cu ceilalti jucatori cu probleme
Situația accidentaților de la FCSB: Alex Băluță, apt pentru derby-ul cu Rapid! Ce se întâmplă cu ceilalți jucători cu probleme. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Veștile bune continuă pentru Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB. După ce Ovidiu Popescu a revenit la sală și este tot mai aproape de revenirea pe teren, FANATIK a aflat în exclusivitate că Alex Băluță, unul din jucătorii de bază pentru formația lui Gigi Becali, va fi apt pentru derby-ul cu Rapid București.

Cristi Coste, anunț de ultimă oră cu vedere la starea lui Alex Băluță: „Va fi apt pentru derby-ul cu Rapid”

Cristi Coste, gazda emisiunii FNATIK SUPERLIGA, a avut un anunț de ultimă oră cu privire la starea de sănătate a lui Alex Băluță. Moderatorul a declarat că fotbalistul, care este unul dintre preferații lui Gigi Becali, s-a refăcut după accidentarea suferită înaintea meciului cu Universitatea Craiova și va putea juca în derby-ul cu Rapid de săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

„Au apărut niște amănunte la FCSB, legate de lot. Vă spuneam zilele trecute că Ovidiu Popescu lucrează, deja, la sală și sunt șanse să intre în câteva zile, dar vestea cea mai importantă pentru FCSB este că Alex Băluța va fi apt pentru derby-ul cu Rapid, derby care are loc week-endul următor.

A fost vorba de o mini ruptură la un aductor, deși Meme Stoica era chiar mai panicat despre accidentarea lui Băluță, accidentare pe care am anunțat-o și noi la FANATIK. Directorul celor de la FCSB a declarat, la Orange, că e posibil ca Băluță să lipsească o lună, nu a fost cazul.

ADVERTISEMENT

Alex Băluța a ratat meciul cu Universitatea Craiova, va rata și deplasarea la CFR Cluj, dar va fi apt pentru meciul cu Rapid, meci în care Bănel Nicoliță are mare încredere că se va pune capăt, în sfârșit, acestui complex pe care FCSB îl are în meciurile cu Rapid în ultima perioadă”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Cristi Coste, detalii și despre situația lui Luis Felipe: „Mai are o lună de tras”

Moderatorul a oferit detalii și despre starea de sănătate a lui Luis Felipe, fotbalistul venit de la Poli Iași, care s-a accidentat la antrenamentele FCSB-ului dinaintea meciului cu Farul Constanța, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Alex Băluța va fi apt pentru acel meci, Luis Felipe va fi apt pentru returul cu Rapid, ca să fac o glumă. Mai are cam o lună de tras Luis Felipe pentru a putea reveni. 

Variantele pe care Elias Charalambous le are pe banca de rezerve, sunt minime, dar FCSB ne-a obișnuit să pornească partidele tare, să ia avantaj și să nu ne pună pe hârtie cu dilema: „ce s-ar întâmpla daca FCSB ar lua gol prima?”

ADVERTISEMENT

Important ce spunea și Florin Vulturar, apropo de titlu, până la urmă FCSB are 4 eșecuri în acest campionat. Două cu Rapid, unul cu UTA Arad și unul cu Oțelul Galați”, a mai declarat Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Alex Băluță, apt pentru derby-ul cu Rapid!

ADVERTISEMENT