Life

Numărul 666, al Fiarei sau al lui Dumnezeu? Mihai Voropchievici explică misterele numerologice

Află totul despre numărul 666! Mihai Voropchievici lămurește controversa iscată de credințele creștine! E numărul Fiarei?
30.04.2023 | 12:30
Numarul 666 al Fiarei sau al lui Dumnezeu Mihai Voropchievici explica misterele numerologice
Mihai Voropchievici, despre numărul 666. Foto: Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Numărul 666, al Fiarei sau al Divinității? Care sunt cifrele norocoase și cele care ne poartă ghinion? Mihai Voropchievici face o analiză a numerelor de care ne lovim în viața de zi cu zi!

Numărul 666, analizat în exclusivitate de Mihai Voropchievici

Teoria că cifra 13 poartă ghinion s-a vehiculat mult timp. Ghinionul, însă, vine într-o zi de 13 atunci când te temi de cifra 13. Așadar, ghinionul și norocul ni-l atragem în funcție de cum ne raportăm la anumite date din calendar, la anumite cifre sau numere.

ADVERTISEMENT

Există o istorie lungă cu cei 12 zei, care au venit la o întrunire și încercau să stabilească niște reguli pentru pământeni. Al 13-lea, cel mai rău și mai distrugător, Zeul Molok, aducea noroc muritorilor numai dacă primea o jertfă omenească, adică să fie sacrificat un prunc, până într-un an.

Dacă am lua mitologia nordică, comparativ cu noi, asta ar fi echivalentul Cinei cea de Taină, iar acest al 13-lea ar fi chiar Iuda. Foarte mulți, mai ales cei în vârstă, își amintesc că americanii au lansat o rachetă, Apollo 13, și au văzut că numărul 13 le poartă ghinion. Au făcut un alt Apollo pe care l-au numit Apollo 14.

ADVERTISEMENT

Cifra 4 aduce necazuri mari

Alți americani nu s-ar muta în ruptul capului la etajul 13, într-un zgârie nori. Ei consideră că e ghinionist. „Din ce am înțeles de la o persoană, în loc de etajul 13 este scris 12 bis, iar de acolo trecea la 14”, spune Mihai Voropchievici în analiza sa numerologică.

Și cifra 4 poate aduce necazuri. Este cifra distrugerii și a morții. A fi cifra distrugerii înseamnă că 4 te obligă să dărâmi tot ce e vechi și perimat, o gândire retrogradă, și să gândești una nouă. Asiaticii au mari probleme cu cifra 4. E o cifră de neacceptat și pentru unii europeni.

ADVERTISEMENT

Dublul lui 4, 8, este nu doar simbolul infinitului, ci și al împlinirii financiare. Să luăm pe 13, dar să îl citim de la coadă, 31. 31 e considerat la fel de ghinionist, la fel ca 13.

Este periculos și când o zi de vineri pică pe 31, nu doar pe 13! Pentru foarte mulți, 31 poate veni cu destabilizarea unei legături afective!

ADVERTISEMENT

9 și 7, două cifre extrem de benefice

9 este o altă cifră interesantă. 9 e plin de vitalitate și protejează proiectele pe termen lung, investițiile și jocurile de noroc. E bine să semnăm cele mai importante contracte în data de 9. Și nunțile făcute într-o zi de 9 sunt mai trainice, este de părere Mihai Voropchievici.

7 este o altă cifră extrem de importantă! 7 este cifra cu cea mai mare încărcătură: avem cele 7 minuni ale lumii, în gamă sunt și 7 note muzicale, în cărțile de tarot 7 înseamnă ordinea, înțelepciunea, progresul și perfecțiunea! În astrologie, o dată la 7 ani, planetele produc schimbări importante în viața noastră.

Dacă numele tău are 7 litere, ești un om norocos. E bine să porți și un breloc cu 7 însemne.

36 aduce ghinion

Zero e preluat de la indieni și are o conotație negativă. Cartea de tarot care îi corespunde este Nebunul. 1 e puterea și Divinitatea. 2 reprezintă perechea, dar și omul cu două fețe. Nu te încrede în puterea lui 2. 5 e simbolul norocului picat din Cer. 24 – miezul nopții, numărul tenebrelor sau al magiei. E mai degrabă asociat cu tot ce e rău.

În schimb, 36 atrage ghinionul asupra celor care îl folosesc prea des. Dacă vei cumpăra des 36 de lucruri nu vei face altceva decât să atragi ghinionul. 69 simbolizează atracția contrariilor. L-ați văzut semnalizat pe tot ce înseamnă zodiacul chinezesc, plusul și minusul. Este echilibrul dintre două forțe care nu pot fi considerate nici bune, nici rele.

Adevărul despre numărul 666: „Să adunați 6+6+6”

În schimb, 72 e numărul Pământului, dar și al înțelepciunii. 72 răstoarnă ghinionul pe care îl poartă 36. Ajungem la un număr foarte controversat, pe care mulți îl identifică cu răul: 666.

Numărul Fiarei, al Antichristului, e numărul pe care creștinii îl repudiază. „Eu v-aș propune, înainte de a trece la a crede și a nu cerceta, să adunați 6+6+6, să vedeți ce vă dă. Este 18, care adunat, vă dă 9. E o cifră benefică pe termen lung. 666, numai dacă îl folosiți cu gânduri rele, are o forță teribilă de a aduce nenorociri și dezastre”, susține Mihai Voropchievici.

Ultimul număr puternic este 999. Contrar opiniilor generale, nu trebuie interpretat ca 666 în oglindă, răsturnat. Conotația lui e pozitivă și reprezintă justiția și dreptatea divină.

Referitor la luna mai, toate datele explicate de Mihai Voropchievici pot aduce noroc sau ghinion, în funcție de credințele fiecăruia.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT