Life

Secretele numelui de familie. Ce semnificație are, de fapt, potrivit numerologiei

Ce taine ascunde numele tău de familie. Care este înțelesul pe care îl are, în realitate, din punct de vedere numerologic.
12.02.2023 | 12:05
Secretele numelui de familie Ce semnificatie are de fapt potrivit numerologiei
Ce taine ascunde numele tău de familie. Care este înțelesul pe care îl are, în realitate, din punct de vedere numerologic. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Secretele numelui de familie. Ce semnificație are, de fapt, potrivit numerologiei, unde fiecărei litere i s-a atribuit o cifră. Află din paragrafele următoare care sunt tainele pe care le ascunde această artă și magia din spatele său.

Ce taine ascunde numele tău de familie. Care este înțelesul pe care îl are, în realitate, din punct de vedere numerologic

Numerologia este pseudoștiința care se ocupă de studiul calitativ al cifrelor, de simbolistica lor, dar și de relațiile care au loc între situațiile, contextele, subiectele sau obiectele care dețin în alcătuirea acestora măcar o cifră.

ADVERTISEMENT

Pentru a afla ce taine ascunde numele tău de familie e foarte important să ne folosim de tabelul lui Pitagora. Acesta joacă un rol major și este necesar pentru a atribui o valoare numerică fiecărei litere în parte. Adunând fiecare literă vei obține un număr.

De exemplu, numele MARIA  are următoarele valori: M – 4, A – 1,  R – 9,  I – 9, A – 1. Rezultatul care se obține în urma adunării este 24 care se descompune în 2+4=6. Asta înseamnă că 6 este numărul energiei karmice moștenite.

ADVERTISEMENT

Conform horoscop.garbo.ro, valorile tabelului sunt următoarele: 1 pentru literele A, J, S, 2 pentru literele B, K, T, 3 pentru literele C, L, U, 4 pentru literele D, M, V, 5 pentru literele E, N, W, 6 pentru literele F, O, X, 7 pentru literele G, P, Y, 8 pentru literele H, Q, Z și 9 pentru literele I, R.

Care este semnificația numărului energiei karmice

  1. Persoanele care au numărul energiei karmice 1 sunt puternice, independente și pline de viață. Karma moștenită spune că nu trebuie să te lași influențat de gelozie, egoism și să nu acționezi la impus. E bine să te gândești înainte de a acționa.
  2. Cifra anunță oameni emoționali, care au răbdare, sunt tandri și de încredere. Karma moștenită are legătură cu frica și cu faptul că sunt multe situații în care se îndoiesc de propriile puteri și abilități.
  3. Vorbește despre persoane curioase, carismatice și comunicative. Numerologii susțin că karma moștenită din generațiile anterioare este una despre iertare. Îți este greu să faci acest pas, chiar dacă ești priceput în arta comunicării.
  4. Cei care au această cifră la numele de familie sunt ordonați, disciplinați, calmi, romantici și credincioși. Le este dificil să-și găsească echilibrul între ce gândesc și ce simt, spune karma moștenită.
  5. Sunt genul de persoane care iubesc riscul și libertatea. De asemenea, sunt oameni talentați, responsabili și inteligenți, însă karma moștenită vine cu un risc foarte mare de a pierde controlul cu ușurință.
ADVERTISEMENT

Ce anunță cifrele 6, 7, 8 și 9

6. Sunt născuți să fie lideri, fermecători și autoritari în orice domeniu de activitate. Karma moștenită anunță că pot deveni persoane capricioase și au nevoie să găsească echilibrul pentru a scăpa de superficialitate.

7. Punctele lor forte sunt intuiția și spiritualitatea. Se numără printre oamenii organizați, disciplinați și de multe ori introvertiți. Karma moștenită vine cu riscuri pe care nu și le pot asuma și cu îndoieli, inclusiv legat de propriile puteri.

ADVERTISEMENT

8. Caracteristicele acestora sunt aviditatea pentru putere, dominare și succes. Sunt persoane hotărâte și care fac orice pentru a-ți atinge scopul pe care și l-au propus. Karma moștenită prevede o mare neînțelegere a celor din jur.

9. Ultima cifră anunță oameni altruiști și gata să-i ajute mereu pe cei din preajma lor. Din păcate, karma moștenită îi face să intre ușor în conflict. În plus, numerologii susțin că 9 înseamnă sfârșitul, dar și noi începuturi.

ADVERTISEMENT