Fotbal international

Numărul magic pentru Cristiano. Realizările incredibile ale lui Ronaldo la 35 de ani: 35 de goluri în 35 de meciuri

14.02.2020 | 09:05
Numarul magic pentru Cristiano Realizarile incredibile ale lui Ronaldo la 35 de ani 35 de goluri in 35 de meciuri
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, ajuns la 35 de ani, a bifat în meciul cu AC Milan, încheiat 1-1 în prima manșă a semifinalei din Cupa Italia, al 35-lea gol marcat de la startul sezonului, în tot atâtea meciuri, jucate pentru Juventus și echipa națională a Portugaliei.

Cristiano Ronaldo, un gol pe meci în acest sezon

Cristiano Ronaldo nu a avut cel mai bun start de sezon în tricoul lui Juventus, reușind cinci goluri în primele 13 etape, dar forma arătată de la începutul lunii decembrie a anului trecut a adus aminte de nivelul de joc la care portughezul poate ajunge.

ADVERTISEMENT

Cristiano a punctat de fiecare dată în ultimele 10 runde din Serie A, reușind nu mai puțin de 15 goluri în această perioadă, și, după ce a adus egalarea pentru Juventus în prima manșă a semifinalei din Cupa Italiei cu AC Milan, a ajuns la statistici incredibile de la startul stagiunii.

La 35 de ani, Ronaldo a disputat de la sfârșitul lui august 35 de partide pentru Juventus și naționala Portugaliei și a reușit să marcheze 35 de goluri.

ADVERTISEMENT

După 20 de etape în Serie A, Cristiano Ronaldo este la un singur gol distanță de a-și egala numărul de goluri reușit în primul sezon la Juventus, când marca de 21 de ori în cele 31 de meciuri jucate.

  • Ronaldo pentru Juventus în acest sezon: 24 de goluri în 29 de partide

11 goluri în ultimele șase meciuri pentru Portugalia

Cristiano Ronaldo a fost în formă maximă și în preliminariile Campionatului European, unde Portugalia a obținut calificarea de pe locul secund al grupei B, din care au mai făcut parte Ucraina, Serbia, Luxemburg și Lituania.

ADVERTISEMENT

După ce în primele două meciuri din grupă nu a reușit să marcheze, Ronaldo a punctat o dată cu Serbia și Ucraina, de șapte ori în cele două confruntări cu Lituania, în timp ce alte două goluri au fost marcate cu Luxemburg.

  • Ronaldo în preliminariile EURO 2020: 11 goluri în 8 meciuri