Life

Numerele de care trebuie să te ferești la loto. Mai toți românii cad în capcana lor

Ce numere să nu pui niciodată la loto. Sunt extrase rar și vei avea foarte puține șanse să câștigi tu premiul cel mare.
10.07.2023 | 17:22
Numerele de care trebuie sa te feresti la loto Mai toti romanii cad in capcana lor
Ce numere să eviți atunci când joci la loto. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Mulți români joacă la loto cu gândul că se vor îmbogăți și o să înceapă o viață nouă, iar unii chiar ajung să-și vadă visul cu ochii. Dincolo de noroc, însă, contează să știi cum să alegi numerele, iar unele dintre acestea ar trebui să fie evitate.

Ce numere să nu joci niciodată la loto

Toți cei care joacă la loto o fac cu un scop clar, acela de a câștiga. Și chiar dacă nu sunt convinși că pot fi într-atât de norocoși, speranța le rămâne în suflet. De-a lungul timpului au apărut multe teorii despre cum să găsești schema câștigătoare.

ADVERTISEMENT

Ba chiar s-au scris și cărți care promit să dezvăluie secretele prin care poți deveni peste noapte milionar. Specialiștii au analizat ce numere să nu joci niciodată la loto pentru că sunt extrase destul de rar și au mai puține șanse de câștig.

Danny Waites este un expert în analiza datelor care a studiat cu mare atenție fiecare combinație care a fost extrasă în Marea Britanie din anul 1994 și până în prezent. El a motivat că, datorită tehnologiei care a evoluat considerabil, se pot prezice rezultatele de la loto în funcție de arhive.

ADVERTISEMENT

Astfel, a ajuns la concluzia că dacă vrei să fii mai aproape de premiul cel mare, nu trebuie să pui un bilet care conține numărul 13, ales în toată această perioadă de numai 238 de ori, sau numerele care sunt cuprinse în intervalul 50-59, scrie mirror.co.uk. 

O româncă a câștigat cel mai mare premiul din istoriei Loteriei Române

Astfel, cei care cont de sfaturile expertului au șansa să fie în pielea româncei norocoase, care la extragerile de pe 25 iunie 2023 a câștigat cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române, în valoare de 10 milioane de euro. 

ADVERTISEMENT

Biletul norocos a fost câștigat la o agenție din cartierul Militari din București și a costat 469 de lei. În ziua cu pricina, la loto 6/49 s-au extras următoarele numere: 38, 17, 36, 37, 44, 25.

Femeia care deține agenția, a declarat pentru FANATIK că se bucură că a contribuit, cumva, la câștigul colosal. „Am o stare bună, nu știu exact cum s-o descriu. Am emoții, nu știu de ce le-am preluat și eu.

ADVERTISEMENT

Un premiu atât de mare, care să iasă la agenția mea… m-a încărcat și pe mine. Am înțeles că marele premiu a fost câștigat de o doamnă și mă bucur că este, probabil, una dintre clientele mele, care joacă la această agenție”, ne-a spus Monica Bălășoiu.

ADVERTISEMENT