Life

Nunta Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău nu mai are loc? Cum le-a dat Alex Bodi planurile peste cap

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-ar fi anulat nunta. Fostul soț al divei a fost cel care a intervenit.
22.05.2021 | 15:57
Nunta Biancai Dragusanu cu Gabi Badalau nu mai are loc Cum lea dat Alex Bodi planurile peste cap
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu face se face și se pare că tot la fostul său soț trage. Vedeta ar fi avut o relație în ultimele cinci luni cu Gabi Bădălău. Mai mult și-ar fi planificat și nunta.

A fost nevoie însă doar de o întâlnire cu fostul său soț, Alex Bodi și toate planurile ar fi fost date peste cap.

ADVERTISEMENT

Nunta Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău nu mai are loc

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au recunoscut niciodată faptul că are avea o relație. Se întâlneau de aproape cinci luni și toți prietenii lor știau acest lucru. Mai mult, cei doi și-ar fi planificat și nunta.

Aceasta ar fi trebuit să aibă loc pe 15 iunie, în cazul în care la acea dată, Bădălău și-ar fi încheiat divorțul. Potrivit Cancan.ro, nunta celor doi se pare că ar fi fost anulată.

ADVERTISEMENT

Cel care a intervenit și i-a dat divei planurile peste cap este nimeni altul decât fostul soț al acesteia, Alex Bodi. Pentru o perioadă omul de afaceri nu a dat semn că și-ar dori să o recucerească pe Bianca Drăgușanu.

Ce-i drept a avut și destule probleme, fiind mai întâi în arest la domiciliu, apoi plasat sub control judiciar. După ce și-a clarificat situația nu a așteptat prea mult și a făcut tot ce a putut pentru a o recuceri pe Bianca. Nu a ținut nicio clipă cont că aceasta avea deja o relație cu Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău, criză de gelozie?

Scandalul ar fi început în urmă cu câteva zile. Atunci, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit într-un local de lux din București. S-au distrat ca în zilele bune, Adrian Minune dedicându-le chiar și o melodie de dragoste.

Cei doi au stat la mese diferite și pentru minute bune s-au ignorat. Apoi, omul de afaceri din Mediaș i-ar fi trimis mai multe buchete de flori, ba chiar a surprins-o cu un sărut pe obraz.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a știut exact cum să se comporte pentru a ajunge din nou în inima fostei sale soții. Potrivit martorilor, cel care le-a stricat seara a fost Gabi Bădălău.

Acesta a aflat ce se petrece în local și și-a făcut imediat apariția. După ce au părăsit restaurantul ar fi avut loc un scandal monstru pe stradă.

Nimeni nu știe cu exactitate ce relație este în acest moment între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau. Apropiații celor doi spun că nunta care ar fi trebuit să aibă loc pe 15 iunie a fost anulată.

ADVERTISEMENT