News

Nunta cu 350 de invitați din Oradea dăunează grav sănătății. Mireasa are Covid-19

14.10.2020 | 17:20
Nunta cu 350 de invitati din Oradea dauneaza grav sanatatii Mireasa are Covid19
ADVERTISEMENT

Fostul adjunct al Poliției Bihor este în centrul atenției, după ce fiul acestuia și-a organizat ilegal nunta, sfidând toate restricțiile impuse de autorități.

În consecință, polițiștii orădeni au fost nevoiți să pună capăt petrecerii clandestine dintr-un restaurant orădean, unde erau 356 de persoane invitate.

ADVERTISEMENT

Eugen Boc, fostul adjunct al Poliției Bihor, va avea acum pe conștiință faptul că nora sa s-a infectat cu Covid-19, în timp ce fiul său ar putea să aibă probleme cu legea.

Nuntă cu peste 350 de invitați, spartă de polițiști la Oradea

Potrivit stiripesurse mirele a ieșit negativ, informația fiind confirmată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Dosarul penal deschis de polițiști este, deocamdată, in rem.

ADVERTISEMENT

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea se află înregistrat dosarul cu nr. 4160/P/2020 în care se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicerea combaterii bolilor, (…) constând în aceea că în data de 10.10.2020, între orele 20.30-21.30, numitul X şi-a organizat o petrecere de celebrare a căsătoriei la sala de evenimente Opera din municipiul Oradea, ocazie cu care au fost prezenţi ca invitaţi un număr de circa 356 de persoane, sens în care nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”, este precizat în comunicat.

Conform ebihoreanul.ro, petrecerea începuse la ora 17:00, polițiștii fiind chemați la ora 21:00. Polițiștii i-au cerut lui Eugen Boc să prezinte lista cu invitați, iar acesta nu a avut-o, astfel că au numărat oamenii individual. În consecință, sala de evenimente a fost amendată cu 15.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, fostul adjunct al Poliției Bihor a fost recalcitrant și a considerat acțiunea polițiștilor drept o răzbunare.

Eugen Boc Jr. a avut parte de o nuntă cu peripeții
Eugen Boc Jr. a avut parte de o nuntă cu peripeții. Foto: Ebihoreanul.ro

Familia Boc nu este la prima „ispravă” de acest gen

Conform ebihoreanul.ro, Eugen Boc s-a pensionat, însă în 2015 când încă era „lider” al Poliției Bihor, a trimis peste 100 de polițiști și jandarmi în control la un restaurant, pentru a-și răzbuna fiul.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Eugen Boc Jr. s-ar fi îmbătat la o petrecere în 12 iulie 2015, motiv pentru care a fost scos din local. Drept răzbunare și-ar fi sunat tatăl și a cerut „întăriri”, după ce le-a promis celor prezenți la petrecere că le va „închide” afacerea.

Eugen Boc se consideră vânat
Eugen Boc se consideră vânat

Zis și făcut, peste 100 de polițiști, mascați și jandarmi au stresat oamenii din local și au pus capăt petrecerii. „Deşi a fost un abuz evident, cazul nu a ajuns în ancheta procurorilor”, scrie ebihoreanul.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: