Life

Nuntă cu dedicații de zeci de mii de euro la restaurantul deținut de Gabi Bădălău! Loredana Groza și Florin Salam au cântat împreună

Loredana Groza, Florin Salam și Adi Minune au cântat la o nuntă unde dedicațiile au curs până dimineața. Nu au fost singurele vedete invitate!
01.10.2022 | 18:57
Nunta cu dedicatii de zeci de mii de euro la restaurantul detinut de Gabi Badalau Loredana Groza si Florin Salam au cantat impreuna
Loredana Groza și Florin Salam au cântat împreună la o nuntă. Foto: TikTok
ADVERTISEMENT

A fost mare petrecere seara trecută la o nuntă unde s-au adunat o serie de artiști de renume de la noi! Adrian Minune, Loredana Groza și Florin Salam au făcut un show de zile mari la o petrecere de nuntă dată în Bolintin Vale.

Nuntă de zile mari cu vedete de top. Loredana Groza a cântat cu Minune și Salam!

Potrivit cancan.ro, nunta a avut loc la restaurantul pe care îl deține Gabi Bădălău în localitate mai sus menționată. Cântăreții pomeniți nu sunt singurele celebrități care au fost prezente la acest eveniment cu miri aparent anonimi, dar cu priză la vedete.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost însoțit de frumoasa lui iubită, make-up artista Ema Uta. Acesta ar fi scos din buzunar zeci de mii de euro pentru dedicații, și ce mai dedicații! La un moment dat, în toiul petrecerii, Loredana Groza a apărut în mijlocul mesenilor alături de Florin Salam, cei doi întreținând atmosfera așa cum rar au fost văzuți!

@officialbodialex #5pasidebine #mi#misiuneatiktok #viral #foryou #adrianminune #talent #alexbodi @adriansimionescu3 ♬ sunet original – Alex Bodi

@vetements55♬ original sound – FS în acțiune

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emilia Mitran (@emiliamitran)

Mireasa, o tânără pe nume Emilia Mitran

Mirii, despre care nu se știe mare lucru, au dansat la un moment dat pe versurile unei melodii de-ale Adrianei Antoni. Liviu Vârciu s-a numărat și el printre invitați, dansând la braț cu ceilalți nuntași. FANATIK a aflat însă cum se numesc cei doi porumbei care și-au unit destinele: Emilia Mitran și Florin Popa.

ADVERTISEMENT

La finalul serii, o altă artistă cunoscută și-a făcut apariția. Karmen, fata lui Minune, i-a impresionat pe toți cu glasul ei și mișcările scenice.

Alex Bodi a postat pe contul său oficial de TikTok un videoclip în care Adi Minune încântă mulțimea de la nuntă. „Așa arată o cântare din suflet! Unic”, a scris omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Cel mai emoționant moment al nunții a fost cel în care Florin Salam, Karmen, Loredana și Adi Minune au cântat împreună, toți patru având ochii înlăcrimați.

Toți petrecăreții s-au adunat în jurul lor asistând la show-ul pe care aceștia l-au făcut, după cum reiese dintr-un alt clip urcat pe rețeaua de socializare TikTok.

ADVERTISEMENT