Life

Nunta de neuitat! Ela Crăciun si-a aruncat sora mireasă în piscină

Ela Crăciun, una dintre cele mai cunoscute figuri ale vloging-ului românesc a avut ce să sărbătorească în acest weekend, motiv, printre altele, și de o petrecere pe cinste la care și-a aruncat sora, îmbrăcată în mireasă, în piscină.
30.08.2021 | 17:49
Ela Craciun a pus la cale o nazdravanie la nunta surorii sale: a aruncat-o in piscina imbracata in rochia de mireasa Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ela Crăciun a reușit, în acest weekend, să uite pentru câteva momente de meserie, de vloging, de parenting, pentru a se dedica unui moment cât se poate de important pentru una dintre cele mai apropiate ființe din viața ei. Mai exact, Ela Crăciun a fost unul dintre invitații puși ”la loc de cinste” la nunta surorii sale, Ana.

Ela Crăciun și-a aruncat sora îmbrăcată în rochie, în piscină

Ela Crăciun a avut un weekend plin, vedeta fiind ocupată până peste cap cu ”îndatoririle” de soră mai mare la nunta Anei. Și, din imaginile făcute publice, s-a descurcat de minune, ba chiar a transformat petrecerea într-un adevărat show.

ADVERTISEMENT

De altfel, Ela Crăciun a părut să fie încântată de cum s-a desfășurat petrecerea de nuntă a surorii sale, cu atât mai mult cu cât evenimentul nu a fost chiar unul convențional.

Astfel, dacă dansul miresei a fost unul cât se poate de emoționant, petrecerea de după, desfășurată în stilul barbeque-party a avut parte de tot ce e mai bun când vine vorba de distracție: un chef care a pregătit delicatese pe bandă rulantă, invitați cu chef de distracție și… o piscină în care a ”aterizat” și Ana, sora vedetei.

ADVERTISEMENT

Mireasa, în piscină, Ela Crăciun aruncată și ea în apă

Petrecerea, desfășurată în condiții meteo favorabile, s-a încins destul de mult, motiv pentru care personajele principale ale evenimentului au simțit nevoia să se răcorească, mai ales că aveau la dispoziție o piscină de toată frumusețea.

Totul a început în momentul în care, în fapt, petrecerea era pe sfârșite, momentul aruncării buchetului, la nuntă, fiind printre cele de final. Iar Ana, sora Elei Crăciun, și-a aliniat domnișoarele de onoare și fetele nemăritate invitate la nuntă în dreptul piscinei.

ADVERTISEMENT

Și, cu putere, Ana a aruncat buchetul cât de tare a putut ea, florile ajungând în piscină. După buchet, dorindu-și să se mărite mai mult decât s-ar fi crezut, s-ar aruncat domnișoarele cu pricina, iar una dintre acestea, victorioasă, a dovedit calități căutate și la Survivor România sau la Splash!Vedete la apă și a pus gheruțele pe simbol.

Doar că, după domnișoarele de onoare, în piscină, la ideea Elei Crăciun, a ajuns și mireasa. În rochia în care spusese marele ”DA”, bine-înțeles. Doar că, uneori, ”ideile bune” nu sunt răsplătite pe măsură, așa că, până să se dumirească cu ceea ce se întâmplă, Ela Crăciun s-a văzut și ea aruncată în apa piscinei.

ADVERTISEMENT

Ela Crăciun și sora ei, distracție fără limite în piscină

Normal, după ce s-au răcorit în apa piscinei, Ela Crăciun și frumoasa ei soră, medic chirurg de meserie, Ana, au fost nevoite, totuși, să mai stea puțin la petrecere.

Iar dacă Ela Crăciun a fost salvată de o salopetă, ea fiind nevoită să renunțe la rochia de mari fițe pe care o purta pentru a purta o salopetă care scotea la iveală formele de invidiat ale vedetei, sora ei nu a fost atât de norocoasă.

Nu de altceva, dar spre amuzamentul nașei, Ana, sora Elenei Crăciun, a fost nevoită să mai îndeplinească un ritual, cel al îndepărtării voalului miresei. Așa că, udă fleașcă, cu rochia devenită transparentă din cauza apei, s-a așezat cumințică pe scaun, a îndeplinit ritualul, iar apoi, cât de repede a putut, a scăpat de hainele de pe ea pentru a se schimba în ceva… mai comod, dovedind că este la fel de frumoasă ca și mai celebra ei soră.

Și, așa cum se întâmplă la asemenea petreceri, invitații au urmat, într-un final, exemplul miresei, a surorii acesteia, al nașei și al domnișoarelor de onoare, iar cheful a fost ”relansat” la piscină, cei prevăzători reușind să scoate, de undeva, costumele de baie aferente și necesare.

Iar Ela Crăciun, alături de sora ei, Ana, nu au dat nici el în spate când a fost vorba de distracție, cele două fiind sufletul petrecerii de la piscină, chefuind până târziu în noapte.

ADVERTISEMENT