Life

Am aflat cine câștigă Splash! Vedete la apă! E surpriza totală

FANATIK a aflat, în exclusivitate, cine este marele câștigător al show-ului Splash! Vedete la apă.
30.08.2021 | 12:28
Am aflat cine castiga Splash Vedete la apa E surpriza totala
Finala Splash! Vedete la apa, disputata intens de concurenti Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Emisiunea Splash! Vedete la apă a strâns o groază de vedete la start, toate dorindu-și să intre în posesia marelui premiu și al trofeului show-ului care, în weekend, domină audiențele.

Cine a câștigat Splash! Vedete la apă

În ciuda faptului că sunt zeci de staruri care au luat startul în cadrul show-ului Splash! Vedete la apă, în finală au ajuns doar câteva dintre acestea, iar rezultatele întrecerii lor au fost jurizate, mai ales spre sfârșitul concursului, cu cea mai mare duritate.

ADVERTISEMENT

Și, spre surpriza tuturor, finala a fost una cât se poate de încinsă, iar pentru a îngreuna desfășurarea lucrurilor, cei din finală au fost nevoiți să își aleagă un partener dintre ceilalți concurenți sau persoane dragi lor.

Conform informațiilor FANATIK, în finala de la Splash! Vedete la apă au ajuns Natalia Duminică, Andy Medini, simpaticul japonez Riki de la Chefi la Cuțite, Anca Bucur, Emy Alupei și Cristi Pulhac.

ADVERTISEMENT

Iar decizia juriului, una despre care FANATIK a aflat că a fost foarte greu de luat, a înclinat spre un concurent, fetele din concurs nereușind să îi impresioneze suficient pe Nea Marin, Jean de la Craiova sau Iulia Albu.

Splash! Vedete la apă, câștigat de un fotbalist

În ciuda faptului că a concurat împotriva unor adevărați specialiști ai show-ului, precum reprezentantul unui circ celebru, Andy Medini (asistat de fratele lui, Sonny), dinamovistul Cristi Pulhac a reușit să se impună în finala Splash! Vedete la apă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mai aflat, de altfel, că în finala cu pricina, Cristi Pulhaca fost asistat de un prieten bun de-al lui, un alt dinamovist care a făcut senzație în show-uri tv și la Splash! Vedete la apă, cel mai probabil fiind vorba de Giani Kiriță.

Cristi Pulhac
Cristi Pulhac a castigat finala Splash! Vedete la apa Sursa foto: Antena 1

De altfel, conform informațiilor obținute în exclusivitate, Cristi Pulhac pare să își fi dorit cel mai mult premiul de la Splash! Vedete la apă, el pregătindu-se, de-a lungul filmărilor emisiunii la modul cel mai serios și, mai mult chiar, exersând din greu și în timpul liber.

ADVERTISEMENT

Cristi Pulhac, specialist al show-urilor TV

Cristi Pulhac, în ciuda faptului că și-a încheiat cariera de fotbalist cam devreme, a reușit să devină unul dintre cele mai căutate personaje când vine vorba de show-uri tv, el participând la mai multe emisiuni în care și-a pus în valoare abilitățile de sportiv.

Astfel, după ce a ajuns printre finaliștii de la cel de-al doilea sezon al Exatlon România, Cristi Pulhac a devenit nelipsit pe micile ecrane în show-urile difuzate de Antene sau de Kanal D. Iar acum, spre bucuria lui și a frumoasei sale soții, Raluca Pulhac, fostul dinamovist a reușit să pună mâna pe primul trofeu, cel de la Splash! Vedete la apă.

Mai mult, victoria lui Cristi Pulhac pare să fi fost prevăzută de Iulia Albu, unul dintre membrii juriului care, încă de la prima ediție a emisiunii Splash! Vedete la apă i-a apreciat abilitățile de a sări în bazin.

”A fost o săritură foarte bună din punctul meu de vedere, comentariile rămân valabile, tu ești un campion, ești și un învingător, cred că va trebui să ai răbdare să vezi care e nota mea secretă”, a spus Iulia Albu în emisiune, faptul că dinamovistul Cristi Pulhac a devenit favoritul ei fiind evident.

ADVERTISEMENT