Life

Kanal D confirmă FANATIK: Bursucu învârte Roata norocului din nou! Dan Negru, implicat direct

FANATIK prezintă informații în exclusivitate despre noul sezon al emisiunii Roata norocului, prezentată de Bursucu și influența lui Dan Negru în economia show-ului.
07.02.2023 | 13:55
Kanal D confirma FANATIK Bursucu invarte Roata norocului din nou Dan Negru implicat direct
Roata norocului revine. Bursucu va filma lângă Dan Negru. Foto: Kanal D/ TV Mania
ADVERTISEMENT

FANATIK are noi detalii, în exclusivitate, despre „Roata norocului”, show care revine în această primăvară la Kanal D!

Kanal D confirmă FANATIK. „Roata norocului” se învârte din nou. Frații Viziru, primii invitați

Informația dată în exclusivitate de FANATIK pe 1 februarie 2023 este confirmată astăzi de canalul de televiziune! Kanal D anunță, oficial, noi ediții ale emisiunii prezentate de Bursucu. Acesta va fi la cârma show-ului de duminică seara împreună cu Ana-Maria Barnoschi. Cei doi realizatori tv vor aduce și de această dată buna dispoziție în casele românilor.

ADVERTISEMENT

Primii invitați de la „Roata norocului” vor fi Lucian și Augustin Viziru. Cei doi frați vor avea misiunea să îmblânzească roata și să tragă norocul de partea lor, transmite Adrian Cristea.

Platoul se construiește de la zero. Dan Negru a ocupat spațiul în care filma Bursucu până acum

Pentru noul sezon al emisiunii există o adevărată desfășurare de forță. FANATIK a aflat că noua roată a norocului se va învârti într-un alt platou, construit, practic, de la zero!

ADVERTISEMENT

De ce? Ei bine, potrivit informațiilor obținute de FANATIK, vechiul platou a fost ”furat” de Dan Negru! Noul studio de televiziune va fi, de altfel, aproape de cel în care Negru filmează pentru emisiunile sale, așadar cei doi prezentatori vor fi vecini la locul de muncă!

Bursucu este la fel de emoționat ca la început, cu toate că are deja ani buni de experiență în postura de prezentator al acestui show. Acesta ne-a spus recent cât de dornic era să revină pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Fostul coleg al lui Teo Trandafir ne-a mărturisit că e conștient că se va bate cu producții mari, concurența fiind una acerbă pe piața televiziunilor, în special duminică seara, dar crede că va reuși și de data asta să îi cucerească pe telespectatori.

Adrian Cristea, nerăbdător să revină pe sticlă

„Sunt nerăbdător, trebuie să recunosc, să revin pe sticlă. E greu, având în vedere concurența de la celelalte posturi TV. Sunt convins că vom reuși, ca de fiecare dată, să avem succes în rândul telespectatorilor. Emisiunea va fi, așa cum o știți, o explozie de bună dispoziție, vom apărea în aceeași formula ca până acum.

ADVERTISEMENT

Vom intra, cât de curând, în studio, vom filma tot sezonul în câteva săptămâni. Va fi un efort, dar sunt convins că merită”, a declarat Bursucu la începutul lunii februarie, pentru FANATIK.

„Surprizele se vor ține lanț, așa cum v-am obișnuit de atâta vreme. Primele vedete care se vor afla în fața dumneavoastră vor fi Lucian și Augustin Viziru. Doi frați fantastici care au misiunea să Roata și să atragă norocul de partea lor. Dar cum se vor descurca până la urmă rămâne de văzut!”, a declarat prezentatorul.

„Lume, lume! Revenim cu râsul molipsitor și cu relaxarea atât de necesare înainte de începerea unei noi săptămâni! Fiți cu ochii pe !”, a spus cu maxim entuziasm și Ana-Maria Barnoschi, al cărei râs inconfundabil îl vom auzi din nou în serile de duminică.

„Roata norocului” s-a dovedit a fi cel mai rezistent show de la Kanal D. Emisiunea împlinește anul acesta 11 ani și, de fiecare dată, indiferent de sezon, s-a impus în fața concurenței, strângând milioane de telespectatori în fața micilor ecrane.

Emisiunea va fi difuzată de la începutul lunii martie 2023, la ora 20:00, în fiecare duminică, așa cum fanii s-au obișnuit de atâția ani.

ADVERTISEMENT