Life

Nuntă mare în lumea mondenă din România. S-au căsătorit religios și sunt cei mai fericiți

Nuntă mare în lumea mondenă din România. Cine sunt cei doi îndrăgostiți care s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu. Sunt foarte fericiți!
02.10.2023 | 11:31
Nunta mare in lumea mondena din Romania Sau casatorit religios si sunt cei mai fericiti
Nuntă mare în lumea mondenă. Costin Gheorghe s-a căsătorit cu iubita. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Nuntă mare în lumea mondenă din România. Cuplul s-a căsătorit religios după un an de relație și sunt mai fericiți ca niciodată!

Nuntă mare în lumea mondenă. Costin Gheorghe s-a căsătorit cu iubita

Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, a avut parte de unul dintre cele mai fericite momente din viața ta. Tânărul și iubita lui, Maria Cușu, s-au căsătorit la doar două săptămâni după ce acesta a cerut-o în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Aceste momente de fericire au fost împărtășite și cu fanii pe rețelele de socializare. Costin Gheorghe a publicat acolo mai multe fotografii alături de mireasa lui.

Costin Gheorghe a cerut-o în căsătorie pe iubita lui chiar de ziua acesteia, de Sfânta Maria. Acesta a mers la malul mării alături de iubita sa și a plănuit cererea în căsătorie în detaliu.

ADVERTISEMENT

El a ales ziua de 8 septembrie pentru a o cere de nevastă pe aceasta și iată că acum ei au făcut și cununia religioasă.

Costin și Elena Gheorghe la nunta lui, cu mireasa
Costin și Elena Gheorghe la nunta lui, cu mireasa. Foto Colaj Fanatik

Ce a declarat Costin Gheorghe după nuntă

Costin Gheorghe se simte acum fericit și împlinit. El a divorțat de fosta soție pentru că lucrurile nu mai mergeau între ei.

ADVERTISEMENT

De mai bine de un an trăiește o poveste de dragoste alături de Maria Cușu. Tocmai pentru că se iubesc așa mult au decis că nu este cazul să mai amâne în momentul și să își unească destinele.

După marele eveniment, Costin Gheorghe se declara cel mai fericit bărbat și spunea că a primit tot ce și-a dorit vreodată de la viață.

ADVERTISEMENT


 „Sunt mai fericit și împlinit ca oricând! Mi-a dăruit Dumnezeu ce am așteptat toata viața și sunt recunoscător pentru tot ceea ce simt și trăiesc”, a declarat Costin Gheorghe pentru Viva.

Desigur, de la marele eveniment nu putea lipsi nici Elena Gheorghe. Aceasta s-a pregătit așa cum se cuvine, cu păr și machiaj și o ținută spectaculoasă.

Ea a purtat o rochie roz cu mănuși lungi de culoare neagră, dar și altă rochie, roșie. Vedeta chiar a cântat la nunta fratelui său.

ADVERTISEMENT