News

Nuntă mare în rândul liberalilor! Marcel Vela ar fi fost invitat de onoare

14.07.2020 | 23:06
Nunta mare in randul liberalilor Marcel Vela ar fi fost invitat de onoare
ADVERTISEMENT

Chiar dacă bilanțul cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus crește pe zi ce trece și îi îngrijorează pe specialiști, în condițiile în care spitalele din țară aproape că au atins capacitatea maximă, liberalii au petrecut de zor în Banat, că doar o dată își mărită fata Romeo Dunca, candidatul PNL pentru președinția Consiliul Județean Caraș-Severin.

Preocupat să le dăruiască tinerilor însurăței o petrecere de anvergură, milionarul a uitat, însă, de distanțarea socială și toate celelalte reguli pe care, culmea, chiar Guvernul PNL le-a instituit în vederea stopării răspândirii agentului patogen.

ADVERTISEMENT

Așa se face că fericitul eveniment a avut loc la o superbă cabană de pe Muntele Mic, în prezența a sute de invitați, printre care, potrivit unor surse citate de ziuadevest.ro, s-ar fi aflat chiar și ministrul de Interne, Marcel Vela.

Marcel Vela ar fi participat la nunta fetei lui Romeo Dunca, candidatul PNL pentru președinția CJ Caraș-Severin

În ciuda restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19 și a controalelor zilnice făcute de autorități, nuntașii nu au stat o clipă în loc: s-au îmbrățișat, s-au pupat și au dansat până la ivirea zorilor, fără ca nimeni să le deranjeze petrecerea cu ștaif, notează presa locală.

ADVERTISEMENT

Brigitte Dunca a devenit soția manechinului Boangiu Sebastian Beniamin, absolvent al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În momentul de față, acesta lucrează pentru compania americană Marvel Entertainment.

Tinerii însurăței s-au logodit în data de 20 mai 2020, la doar câteva zile din momentul ridicării stării de urgență, însă au hotărât să aștepte până în iulie pentru ca invitațiile să ajungă la toți prietenii milionarului. Nu de alta, dar un astfel de eveniment nu putea avea loc fără invitați de seamă

ADVERTISEMENT

Mesajul transmis de milionarul bănățean după ce și-a măritat fiica

Vine și vremea când unul mai tânăr îți ia fata. O grijă mai puțin, dacă ajunge în mâini bune și timp mai mult pentru schimbarea în bine de la județ”, a scris Romeo Dancă pe contul personal de Facebook, făcând aluzie la faptul că acum are timp suficient să pregătească în cel mai mic detaliu candidatura la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin.

Omul de afaceri a anunțat că a acceptat această provocare datorită relaţiei pe care o are cu cei doi oameni de la vârful PNL Caraş-Severin, Marcel Vela şi Ioan Popa. Totodată, a confirmat că va dona judeţului tot ceea ce a făcut în proiectul Nedeia.

ADVERTISEMENT

Asta a fost şi motivul care m-a determinat să accept provocarea asta. Ideea că în modul asta s-ar putea ca proiectul Nedeia să devină realitate. Eu cred foarte mult în el şi chiar este o şansă reală a judeţului Caraş-Severin, care, săracul judeţ, a rămas rău de tot, din cauza administraţiei şi a oamenilor care s-au perindat la putere.

El a rămas o sursă de muls pentru cei care au fost la putere, privind exploatările forestiere. În rest nu s-a valorificat nimic. E un judeţ frumos şi potenţialul acesta turistic este cea mai importantă carte a acestui judeţ”, a declarat Dancă.

Prietenul şi omul Romeo Dunca mi-a făcut o surpriză extraordinară. A spus că dacă voi ajunge preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin donează poiectul Nedeia judeţului. Un proiect la care a trudit, peste 13 ani, în care a investit bani, un proiect în care a fost sabotat de-a lungul timpului de guverne şi politicieni.

În acest context am luat următoarea decizie: cel mai nimerit preşedinte al consiliului, care ar putea implementa acest proiect, este chiar Romeo Dunca şi astăzi în şedinţa Biroului Judeţean am propus colegilor ca Romeo Dunca să fie candidat pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean.

Este un gest extraordinar că un om de afaceri de succes se implică în viaţa publică pentru a-şi împlini un vis, care nu este doar visul lui ci succesul unui judeţ sau al întregii regiuni”, a transmis la vremea respectivă și Marcel Vela, actualul președinte al CJ Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT