News

O adolescentă a fost dată dispărută de familie abia după o lună. Copila era plecată de la Crăciun

Copilă de 15 ani plecată de acasă de la Crăciun. Familia a anunțat dispariția fetei la poliție abia după o lună, iar acum este căutată la nivel național
26.01.2024 | 19:14
O adolescenta a fost data disparuta de familie abia dupa o luna Copila era plecata de la Craciun
O adolescentă a plecat de acasă după Crăciun și nu s-a mai întors. Familia a dat-o dispărută abia după o lună. Sursa foto: Poliția Capitalei
ADVERTISEMENT

Ioana Cristina Mache a plecat de acasă imediat după Crăciun, pe 26 decembrie şi nu s-a mai întors. Fata are 15, iar dispariția sa a fost anunțată de familie la o lună distanță.

Adolescentă dispărută de o lună

Abia pe 25 ianuarie, familia copilei a anunțat poliția dispariția acesteia. Oamenii legii fac apel la cetățeni să raporteze de îndată dacă au văzut-o sau cunosc orice detaliu care ar putea ajuta la găsirea ei.

ADVERTISEMENT

„La data de 25 ianuarie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei minore care, în cursul zilei de 26 decembrie 2023, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 6 şi nu a mai revenit până în prezent”, transmite Poliţia Capitalei.

Mache Ioana Cristina,  care are 15  ani poate fi identificată după următoarele caracteristici:

  • înălţime:1,60 m, greutate 53 kg
  • ochi căprui, păr negru
  • un tatuaj pe antrebaţ, reprezentând un leu şi trei trandafiri albaştri.
ADVERTISEMENT

Când a plecat de acasă adolescenta purta blugi albaștri, geacă neagră și era încălțată cu cizme negre cu maro. Poliția Capitalei transmite că fata a fost dată deja în urmărire la nivel naţional.

„La nivelul Poliţiei Române, au fost demarate procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, potrivit Poliţiei Capitalei.

ADVERTISEMENT

Un alt adolescent de 15 ani a dispărut de acasă

Berar Jakob Marian în vârstă de 15 ani a plecat de acasă din 2o ianuarie și nu s-a mai întors. Acesta locuia în Sectorul 3 și fost dat dispărut după trei zile.

Când a plecat de acasă purta haine de culoare neagră. El poate fi identificat după următoarele detalii: înălţime: 1,80 m, greutate 60 kg, constituție slabă, ten deschis, față ovală, ochi verzi și păr șaten.

ADVERTISEMENT

Și în Dâmbovița un adolescent de 15 ani a fost văzut ultima dată pe 17 ianuarie. Copilul a fost dat dispărut la poliției chiar de către sora sa.  A părăsit casa purtând o geacă de denim de culoare maro, avea un hanorac cu glugă de culoare neagru cu alb și pantaloni de trening de culoare închisă, iar încălțările erau de culoare albastru cu roșu.

ADVERTISEMENT
Tags: