News

O ambulanță a fost lovită de o mașină în Vrancea. Traficul pe E85, blocat pe un sens

O persoană a fost rănită în urma unui accident în localitatea Dumbrăveni, județul Vrancea, în care au fost implicate o ambulanță și un autoturism.
22.01.2023 | 17:15
O ambulanta a fost lovita de o masina in Vrancea Traficul pe E85 blocat pe un sens
Echipajul de pe ambulanță a scăpat nevinovat/ Foto: Ziarul de Vrancea
ADVERTISEMENT

Poliția rutieră din Vrancea a fost chemată printr-un apel la 112, duminică după-amiază, în jurul orei 15.00, la locul unui accident rutier care a avut loc pe E85, în localitatea Dumbrăveni, scrie Ziarul de Vrancea.

O ambulanță aparținând SAJ Vrancea transporta o pacientă către spital când a fost lovită de o mașină.

ADVERTISEMENT

Femeia care se afla la volanul acesteia din urmă a suferit răni ușoare, dar echipajul de pe ambulanță a scăpat nevătămat.

Alte două echipaje de ambulanță a venit la fața locului pentru a prelua pacienta din ambulanța avariată și pe femeia rănită din autoturism.

ADVERTISEMENT

Ambele femei au fost duse la Spitalul Județean de Urgență din Focșani.

Pacienta transportată în ambulanța implicată în accident este stabilă și a fost preluată de un echipaj SAJ tip B 2 și transportată la spitalul județean Focșani.

Victima din autoturism, conducătoare auto sex feminin în vârstă de 53 ani este preluată de echipajul SAJ de tip C2 cu medic.

ADVERTISEMENT

Pacienta conștientă ușor confuză cu traumatism de membru superior stâng se stabilizează și este transportată la Spitalul Județean Focșani Unitatea de Primiri Urgențe”, a precizat ISU Vrancea.

În urma accidentului a fost blocată temporar circulația pe EB5 pe sensul de la Focșani către București.

ADVERTISEMENT