News

O bunică din Suceava i-a impresionat pe medici: ”O dovadă de responsabilitate”

13.04.2020 | 08:43
O bunica din Suceava ia impresionat pe medici O dovada de responsabilitate
O bunică din Suceava i-a impresionat pe medici: ”O dovadă de responsabilitate”. Sursa foto: Facebook.com/ Alina Cigoli
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă din Suceava a impresionat medicii de la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan” prin felul în care s-a prezentat la unitatea spitalicească. Bunicuța a dat dovadă de conștientizare și responsabilitate în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

O bunicuță din Suceava ne predă lecția responsabilității și încrederii

Un cadru medical de la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan” din Suceava a rămas impresionat de gestul pe care o bunicuță l-a făcut când s-a prezentat la unitatea medicală. Femeia a dat dovadă de responsabilitate și spirit civic în perioada aceasta când toți trecem printr-o criză din cauza pandemiei de coronavirus. 

ADVERTISEMENT

Bătrâna a venit la spital cu o mască de protecție cusută chiar de mâinile ei. Alina Cigoli, medic rezident în anul V la spitalul sucevean, a primit acordul femeii de a publica pe rețelele de socializare o fotografie cu aceasta sublinind faptul că bunicuța a dat dovadă de simț civic, responsabilitate, dar și de încredere.

„Azi am consultat o bunicuță foarte dragă❤️care și-a cusut singură o mască ca să vina la spital….Încă există speranță! 😥😥”, a scris inițial cadrul medical din Suceava pe pagina de Facebook, iar câteva ore mai târziu a publicat și o imagine cu aceasta. 

ADVERTISEMENT

Femeia din Suceava, încrezătoare că va trece cu bine peste boală

Medicul din Suceava nu a mărturisit care sunt afecțiunile de care suferă bătrâna, însă a precizat că femeia este foarte încrezătoare că va depăși cu bine boala pe care o are. De asemenea, bunicuța a ținut pe această cale să-și salute nepotul care trăiește departe de ea, tocmai în Iași.

„Cu acordul pacientei pun această fotografie… Ea este o bunicuța dragă care și-a cusut singură masca cavină la spital pentru știe e foarte multă lume bolnavă… Și puțini doctori…”, a scris medicul pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT

„Ea este dovada de simț civic și responsabilitate, de optimism și încredere. Își salută nepotul din Iași și este încrezătoare o depășească cu bine boala!!!

Felicitări bunica, multă sănătate! Azi ne-ai dat o lecție tuturor românilor!!! ❤️Doamne ajută!!!”, a completat Alina Cigoli mesajul de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

În momentul de față pe teritoriul țării noastre sunt infectate cu noul tip de coronavirus 6.300 de persoane, iar 852 de oameni s-au vindecat de acest virus. Din păcate, numărul deceselor a crescut în ultimele zile și a ajuns la 314.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: