News

O cântăreață și-a ucis iubitul, după ce l-a strangulat cu o pereche de dresuri. L-a îngropat apoi într-o pădure, ajutată de tatăl ei

O cântăreață și-a ucis iubitul, după ce l-a strangulat cu o pereche de dresuri. L-a îngropat apoi într-o pădure, ajutată de tatăl ei, dar a fost prinsă.
28.04.2023 | 08:35
O cantareata sia ucis iubitul dupa ce la strangulat cu o pereche de dresuri La ingropat apoi intro padure ajutata de tatal ei
O cântăreață și-a ucis iubitul. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O cântăreață și-a ucis iubitul, după ce l-a strangulat cu o pereche de dresuri. L-a îngropat apoi într-o pădure, ajutată de tatăl ei, dar a fost prinsă. Concubinul femeii a fost bătut, înainte să moară, cu piciorul de fier al unui scaun, conform presei din Turcia.

O cântăreață și-a ucis iubitul, după ce l-a strangulat

Secil Ciftci, o cântăreață din Turcia, a decis să-și ucidă iubitul și a fost ajutată chiar de tatăl ei pentru a ascunde cadavrul într-o pădure. Deși a sperat că nimeni nu va înțelege ce s-a întâmplat, autopsia a scos la iveală că bărbatul a fost lovit cu o sticlă în cap, după care cineva i-a rupt mâna și piciorul, cel mai probabil cu piciorul de fier al unui scaun. Semih, numele victimei, a murit după ce a fost strâns de gât cu o pereche de dresuri.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost descoperit de o familie care culegea ciuperci în pădurea din cartierul Sancaktepe, Istanbul, în luna ianuarie a acestui an. După ce a fost arestată, femeia a mărturisit că și-a ucis iubitul după o ceartă mai aprigă. ”L-am lovit de multe ori cu piciorul de fier rupt al scaunului, pe măsură ce discuția a degenerat. Când a murit, i-am cerut ajutorul tatălui meu. Am îngropat cadavrul cu mâinile și picioarele legate”, a mărturisit femeia.

Institutul de Medicină Legală din Turcia a transmis că decesul victimei a avut loc ca urmare a ”fracturilor faciale, craniului și extremităților datorate traumatismelor generale ale corpului, hemoragiei cerebrale și strangulare”. Victima a suferit, de asemenea, sângerare internă la creier și a fost ulterior ucisă prin strangulare, se arată în raport.

ADVERTISEMENT

Comandamentul Jandarmeriei Provinciale din Istanbul a început să o suspecteze pe Ciftci după ce aceasta a făcut o serie de declarații contradictorii, potrivit presei locale, conform Mirror.co.uk. Nu doar în Turcia au loc astfel de incidente șocante, ci și în România. De cele mai multe ori aceste crime sau atacuri oribile sunt cauzate de gelozie sau certuri pe tema banilor.

Cel mai recent astfel de caz a avut loc în Slănic Moldova, după ce doi iubiți s-au luat la ceartă. Fiind gelos pe iubita sa, un bărbat a vrut să-i verifice acesteia telefonul, după care i l-a spart. Înfuriată, femeia în vârstă de 29 de ani a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat, cu sânge rece.

ADVERTISEMENT

Victima a ajuns la spital în stare gravă, cu un plămân perforat, iar medicii se luptă acum să-i salveze viața. Femeia va fi acum cercetată acum pentru tentativă de omor. Asta, dacă bărbatul va supraviețui atacului. Conform unupetrotus.ro, cei doi iubiți erau împreună de aproape doi ani și locuiau într-o casă închiriată din Slănic Moldova.

Deși inițial a fugit de acasă, femeia s-a simțit prost pentru actul comis și a sunat la 112, mai ales când a văzut că iubitul său zăcea într-o baltă de sânge. ”Pacient înjunghiat în şoc hemoragic cu hemopneumotorax. A fost reevaluat în urgenţă, a fost efectuat un drenaj toracic cu evacuarea a aproximativ un litru de sânge. S-a luat legătura cu secţia de chirurgie de la Iaşi. Pacientul a fost transferat cu medic şi în cursul dimineţii am vorbit cu medicul de acolo şi mi-a spus că este stabil”, a explicat Bogdan Blejuşcă, medic primar chirurg spitalul Oneşti.

ADVERTISEMENT

Femeia ar putea ajunge acum după gratii, pentru tentativă de omor, fiind reținută de polițiști în acest sens. ”Pe fondul unui conflict spontan o tânără în vârstă de 29 de ani l-a înjunghiat în spate pe concubinul acesteia”, a declarat Corina Elena Avorniciţei, procuror criminalist, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: