News

Crimă terifiantă în Câmpulung Muscel: femeie de 51 de ani, ucisă de soț în fața fiicei lor

O crimă terifiantă a avut loc, la mijlocul săptămânii, în Câmpulung Muscel. O femeie de 51 de ani a fost ucisă de soț chiar în fața fiicei cuplului.
21.04.2023 | 15:27
Crima terifianta in Campulung Muscel femeie de 51 de ani ucisa de sot in fata fiicei lor
Crimă în Câmpulung Muscel: femeie de 51 de ani, ucisă de soț în fața fiicei lor. Sursa foto (ilustrativ): ebihoreanul.ro
ADVERTISEMENT

Crimă terifiantă raportată în Câmpulung Muscel, județul Argeș. O femeie de 51 de ani a fost ucisă în propriul apartament, chiar de soţul ei. Fiica celor doi ar fi asistat la momentele cumplite.

Crimă în Câmpulung Muscel: femeie de 51 de ani, ucisă de soț în fața fiicei lor

Din primele informații, se pare că la baza acestei tragedii ar fi stat gelozia. Principalul suspect al crimei nu ar fi suportat faptul că soția sa ar fi avut intenția de a se separa de el.

ADVERTISEMENT

Extrem de nervos după ce femeia i-ar fi cerut divorţul, individul a recurs la gestul extrem. El nu a ținut cont niciun moment că fiica lor, de 17 ani, este de față. A pus mâna pe un cuțit și i-a tăiat gâtul partenerei sale de viață, notează Ziarul din Muscel.

Drama din sudul țării a avut loc miercuri după-amiază, 19 aprilie. Trupul fără viață al femeii a fost descoperit după ce sora sa a anunțat că nu reușește să ia legătură cu ea prin telefon, și nici la ușă nu răspunde.

ADVERTISEMENT

Sosiţi la locul evenimentului, după pătrunderea în apartament a fost găsită o femeie de sex feminin, în vârstă de aproximativ 51 de ani care prezenta semne incompatibile cu viaţa”, a precizat ISU Argeş.

Bărbatul a fugit din locuință, cu fiica, după ce a comis crima

Imediat după ce a realizat gestul făcut, autorul crimei a fugit. El a ajuns la țară, în Dâmbovița, unde s-a predat poliției. Oamenii legii l-au reținut pentru omor calificat. Vineri, 21 aprilie, va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul bănuit s-a prezentat la sediu secţiei de poliţie rurală Voineşti, de pe raza judeţului Dâmboviţa şi a fost condus la Sediul Poliţiei pentru cercetări”, a transmis Florin Popa, IPJ Argeş.

Vecinii spun că individul ar fi avut o serie de probleme în ultimii ani. El ar fi avut chiar o tentativă de suicid. ”A vrut să se omoare el înainte, ar fi vrut să sară în puţ”, a declarat o vecină, conform ObservatorNews.

ADVERTISEMENT

Un alt vecin îl descrie ca fiind un bărbat muncitor. ”Am auzit buşitură în uşă. Zic băi ce o fi…când m-am dus deja era toată Poliţia să spargă uşa cu toporul. După aia am auzit şi eu că i-a tăiat gâtul. Era un băiat muncitor ce se mutase la ţară îşi luase casă acolo. Stă la etaj cu mine, la etajul 4”, a povestit acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: