Life

O celebră artistă din România nu a mai consumat apă ”mai deloc” vreme de 15 ani. Motivul este incredibil

O celebră artistă din România a trăit aproape 15 ani fără să consume apă ”mai deloc”. Motivul este unul de-a dreptul incredibil.
16.01.2023 | 23:48
O celebra artista din Romania nu a mai consumat apa mai deloc vreme de 15 ani Motivul este incredibil
Vedeta care nu a băut apă mai deloc timp de 15 ani. Sursă foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Cu siguranță o cunoașteți pe Nicoleta Nucă. Ea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din industria muzicală din România.

Motivul pentru care Nicoleta Nucă nu a consumat mai deloc apă timp de 15 ani

Deși se bucură de o carieră de mare succes pe plan muzical și este urmărită de un număr mare de persoane, au fost și momente în care artista a întâmpinat ceva dificultăți.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a luptat cu depresia, iar la un moment dat s-a confruntat și cu anumite kilograme nedorite, dorindu-și să slăbească. Din acest motiv, a fost în stare de orice și a reușit să își depășească anumite bariere din copilărie, iar adevărul îl aflăm chiar de la ea.

Știm prea bine că specialiștii recomandă consumul de lichide pentru hidratare și inclusiv în dietele de slăbit, iar asta a realizat și Nicoleta Nucă în momentul în care a început lupta contra kilogramelor în plus.

ADVERTISEMENT

Artista a vorbit într-un interviu despre schimbările din viața sa și de asemenea, a dezvăluit că până pe la vârsta de 15 ani nu știa cum este gustul apei.

Mai exact, vedeta spune că psihicul ei îi dădea senzația de greață în momentul în care consuma lichide.

ADVERTISEMENT

”În ceea ce privește băutul apei, eu undeva până pe la 15 ani aproape că nu știam cum este gustul apei. Nu înțelegeam cum poate lumea să bea apă, curată, apă simplă.

Psihicul meu nu accepta acest lucru încât mi se făcea greață la propriu, îmi venea să vomit de la senzația de apă goală, apă fără niciun gust”, a declarat vedeta, potrivit ego.ro.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă nu poate consuma nici acum prea multă apă

În momentul în care a început să lupte contra kilogramelor în plus însă, Nicoleta Nucă a decis să pună mai mult accent pe hidratare și evident, pe un consum cât se poate de normal de apă.

Vedeta a început să aibă un stil de viață mai sănătos, s-a apucat de sport, a introdus în dieta ei alimente mult mai sănătoase și de asemenea și apă, la fel cum au făcut-o și alte vedete. 

Deși nici acum nu bea suficientă apă, iar asta recunoaște chiar ea, Nicoleta Nucă se bazează pe consumul de legume și de fructe, astfel încât să îi asigure organismului său cantitatea necesară de vitamine și de minerale.

”Sincer nu beau suficientă apă. O să fiu foarte sinceră. Încerc să mă forțez să beau mai multă apă, dar oricum nu este suficientă pentru nevoile organismului meu, dar mai compensez că mănânc foarte multe fructe, legume”, a mai povestit ea, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: