News

Tânără din Sălaj, dată dispărută. A spus că merge la o programare la un salon de înfrumusețare și nu a mai revenit acasă

O tânără din Sălaj este dată dispărută de familie. În urmă cu șase zile, Iuliana a plecat la Zalău pentru o programare la un salon de înfrumusețare.
12.04.2024 | 07:14
Tanara din Salaj data disparuta A spus ca merge la o programare la un salon de infrumusetare si nu a mai revenit acasa
Tânără din Sălaj, dată dispărută. colaj Fanatik/ Foto Hepta/IPJ Sălaj
ADVERTISEMENT

O tânără din Sălaj a fost dată dispărută, după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit. S-a întâmplat cu aproape cu o săptămână în urmă, însă familia a hotărât să anunțe oamenii legii la data de 9 aprilie.

O tânără din Sălaj a fost dată dispărută. Unde a fost văzută ultima dată

Joi, 11 aprilie, dispariția fetei a fost făcută publică. Săsăran Hermina Iuliana, în vârstă de 25 de ani, a plecat de acasă pe 6 aprilie, din localitatea Şimleu Silvaniei. Ea a spus că merge la o programare, la un salon de înfrumusețare, în municipiul Zalău.

ADVERTISEMENT

Se pare că tânăra ar fi plecat împreună cu o prietenă la programarea respectivă. Însă, Iuliana nu a mai revenit acasă și nici nu a răspuns la telefon. La trei zile de la dispariție, familia a decis să anunțe poliția.

Tânăra are 1,54 m înălţime și 60 de kilograme. Potrivit semnalmentelor, Iuliana are fața ovală, păr lung blond și ochi căprui. De asemenea, în comunicatul de presă transmis de polițiști se precizează că uneori poartă lentile de contact de culoare verde.

ADVERTISEMENT

„La momentul plecării aceasta purta blugi negri, tricou albastru, geacă neagră, o pereche de pantofi sport negri cu o dungă albă şi o geantă de culoare roşie”, a transmis Inspectoratul de Poliție Sălaj.

Adolescentă din București, căutată de polițiști

Cei care dețin informații, cu privire la dispariția tinerei, sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la orice secție de poliție din România. O altă fată, de această dată din Capitală, a fost dată dispărută.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o adolescentă de 17 ani, care a plecat de acasă, din Sectorul 2 al Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi. Fata a părăsit domiciliul, în jurul orei 01:00, și nu s-a mai întors. După câteva ore, rudele i-au anunțat dispariția.

Maria Geanina Petrache purta un capot negru, cu buline albe și papuci de casă. Deocamdată, motivul plecării de acasă nu este cunoscut. Pe de altă parte, polițiștii iau în calcul și varianta răpirii.

ADVERTISEMENT

Fata are 1,65 m înălțime, 65 de kilograme, ten deschis, ochii verzi și păr șaten. Persoanele care dețin date cu privire la locul în care s-ar afla minora sunt rugate să ia legătura cu oamenii legii.

ADVERTISEMENT