News

O fată de 18 ani a ars de vie în mașină. Totul a fost transmis LIVE pe Facebook, la 180 km/h

08.10.2020 | 23:52
O fata de 18 ani a ars de vie in masina Totul a fost transmis LIVE pe Facebook la 180 kmh
O fată a ars de vie după un accident din Prahova. Foto: Ziarulincomod.ro
ADVERTISEMENT

O fată în vârstă de 18 ani și-a găsit sfârșitul după un accident cumplit produs în Cocorăștii Colț, în județul Prahova, din cauza unui șofer beat.

Șoferul era beat și nu avea permis, însă a filmat cum conducea cu 180 km/h, înainte să producă accidentul, scenele fiind terifiante.

ADVERTISEMENT

Fata a ars de vie în mașină, însă șoferul, alături de un alt pasager, s-a salvat fără să o ajute în ultimele clipe de viață.

O fată a ars de vie după un accident cumplit din Prahova

Conform Antena 3, accidentul s-a produs la ora 4:00 pe DN1A pe raza localității Cocorăștii Colț din Prahova. Fata de 18 ani se afla în mașină cu doi tineri, unul de 32 de ani, aflat la volan, și un alt tânăr de 34 de ani.

ADVERTISEMENT

Înainte de accident, tinerii au filmat cursa nebună pe drumurile din Prahova, cu 180 km/h, pentru a se lăuda prietenilor de pe Facebook.

Conform Observatorulph.ro, ultimele cuvinte ale fetei au fost “Las-o mai ușor că aici e o curbă!”.

ADVERTISEMENT

În clipele următoare șoferul a scăpat controlul mașinii și a s-a răsturnat în afara șoselei, unde mașina a luat foc.

Cei doi bărbați au ieșit din mașină, însă au lăsat fata în urmă, aceasta arzând de vie, potrivit ziarulincomod.ro.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificată persoana aflată la volanul autoturismului implicat în accidentul de pe DN1A km54+500m. Acesta este un bărbat în vârstă de 32 de ani care, din cercetări, a reieșit faptul că nu deține permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Prahova.

Potrivit sursei citate, șoferul a fost pentru 24 de ore, și este acuzat de ucidere din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.

ADVERTISEMENT
Tags: