News

O femeie a intrat într-o secție de Poliție din Constanța și a bătut un polițist. Ce motiv de nemulțumire avea

O femeie a intrat într-o secție de Poliție din Constanța, decisă să-și facă singură dreptate. Se pare că individa era nemulțumită pentru că nu primise lămuriri pentru o plângere.
05.04.2024 | 17:08
O femeie a intrat intro sectie de Politie din Constanta si a batut un politist Ce motiv de nemultumire avea
O femeie a intrat într-o secție de Poliție din Constanța și a bătut un polițist. Ce motiv de nemulțumire avea. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 56 de ani din Medgidia este acum cercetată pentru ultraj, după ce a simțit nevoia să se descarce violent pe un agent aflat în secție. Agresoarea l-a lovit pe agent cu mâna peste față, dar și cu piciorul în zona intimă. Așadar, polițistul s-a resimțit minute bune, până când femeia a fost reținută.

O femeie a intrat într-o secție de Poliție din Constanța și a bătut un polițist

”Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, în data de 04.04.2024, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla în sediul Poliţiei mun. Medgidia, jud. Constanţa, fără să îi fi fost permis accesul, inculpata C.V. l-a lovit cu palma în zona mandibulei drepte.

ADVERTISEMENT

Ulterior l-a lovit cu piciorul în zona genitală pe agentul de poliţie M.M.C., care se afla în timpul serviciului, provocându-i suferinţă fizică”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, conform Știrile PRO TV.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Martorii spun că femeia venise la sediul de Poliție pentru a se interesa de situația în care se afla o plângere pe care o făcuse în Medgidia.

ADVERTISEMENT

Probabil nemulțumită de răspunsul primit, femeia a mers în sala de așteptare și a început să filmeze cu telefonul mobil. Pentru că un polițist a cerut să părăsească zona și să nu mai filmeze, aceasta l-a atacat, iar restul e istorie.

Sindicaliștii din MAI s-au plâns de nenumărate ori că polițiștii sunt expuși violenței din partea cetățenilor pentru că legea este mult prea îngăduitoare cu cei care comit acte de ultraj. Cel mai tragic caz este cel din finele anului 2023, când un polițist local din Argeș era ucis de un tânăr.

ADVERTISEMENT

Martorii spun că atacatorul l-a lovit cu pumnul pe agent, acesta a căzut și a dat cu capul de asfalt. Polițistul local a murit după două săptămâni de stat în comă, lăsând în urmă o soție și o fiică. Atacatorul a fost arestat pentru ultraj dar și pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Un polițist local din Argeș a fost ucis de un tânăr

”Polițistul local din Pitești, Condoruș Savaste, în vârstă de 55 de ani, a pierdut lupta pentru viață! Polițistul a fost atacat cu agresivitate, în timpul serviciului, cu 15 minute înainte de a ieși din tură, în data de 4 noiembrie, de către un tânăr de 20 de ani din Moșoaia, care deranja ordinea publică. În urma incidentului, polițistul a ajuns în stare gravă la spital și s-a aflat în comă timp de două săptămâni”, arătau reprezentanții IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT

Primăria Pitești a reacționat, de asemenea, la auzul acestei vești. ”Condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut și care deplâng, acum, sfârșitul tragic al celui ce a murit făcându-și datoria! Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris reprezentanții primăriei pe Facebook. Conform Ziarul Argeș, atacatorul făcea parte dintr-un grup de tineri care făceau scandal și gălăgie în centrul orașului. Acesta le-a spus anchetatorilor că era beat și regretă fapta.

ADVERTISEMENT