News

O femeie a murit după ce a stat trei zile încarcerată în mașina cu care făcuse accident, deși sunase la poliție. Iubitul ei a decedat pe loc

O femeie și iubitul ei au murit în urma unui accident rutier. Tânărul, decedat pe loc, iubita sa a stat încarcerată trei zile, deși poliția a fost anunțată.
07.09.2021 | 23:36
O femeie a murit dupa ce a stat trei zile incarcerata in masina cu care facuse accident desi sunase la politie Iubitul ei a decedat pe loc
ADVERTISEMENT

Lamara Bell, o tânără în vârstă de 25 de ani din Scoția, a murit într-un mod tragic. Aceasta a rămas încarcerată timp de trei zile, după ce a fost implicată într-un accident rutier.

O femeie a murit după ce a stat trei zile încarcerată. Cadavrul iubitului ei se afla lângă ea

Femeia a murit după zile întregi de agonie, chiar dacă ea a sunat la poliție să anunțe incidentul. În urma impactului, iubitul ei, alături de care ea se afla în mașină, a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

Astfel, tânăra nu numai că a trebuit să stea prinsă în mașină, rănită fiind, ci a trebuit să suporte și faptul că se afla în tot acest timp lângă persoana iubită care nu mai era în viață, chinul ei fiind nu numai fizic, ci și psihic.

Femeia a sunat la poliție după accident, dar oamenilor legii le-a luat trei zile să o găsească. Aceștia nu au putut găsi apelul din cauza unei erori a sistemului IT, informează The Sun.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au pledat vinovați, marți, iar ei au recunoscut că nu au avut un sistem fiabil pentru gestionarea apelurilor la numărul unic de urgență.

Mesajul cutremurător al mamei femeii moarte din cauza polițiștilor

După ce fiica sa și-a pierdut viața, mama tinerei moarte în accidentul rutier, după ce a stat trei zile încarcerată printre fiare, a cerut ca vinovații să iasă în față și să își asume responsabilitatea pentru ceea ce au făcut.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în anul 2015, dar polițiștii și-au recunoscut vina abia acum, la Înalta Curte din Edinburgh.

„Cineva trebuie să fie găsit responsabil. Sunt 100% sigură că încă ar fi fost aici dacă poliția ajungea mai repede.

ADVERTISEMENT

A fost nevoie de mult timp pentru ca această condamnare să fie asigurată, dar este o ușurare enormă faptul că Poliția a recunoscut în cele din urmă că este vinovată de moartea lui Lamara.

Aș dori să mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit din 2015.

Familiei și prietenilor noștri, comunității locale, echipei juridice și, de asemenea, mass-mediei a căror lumină a reflectoarelor a ajutat să se asigure că eșecurile care au dus la moartea lui Lamara nu pot fi măturate sub covor”, a spus mama femeii moarte.

ADVERTISEMENT