Life

O femeie a păstrat un ou de ciocolată 63 de ani! Dă bani buni lună de lună ca să-l mențină

O femeie a păstrat un ou de ciocolată zeci de ani. L-a primit în copilărie de la tatăl ei și acum dă bani buni ca să-l mențină frumos.
07.04.2023 | 15:25
O femeie a pastrat un ou de ciocolata 63 de ani Da bani buni luna de luna ca sal mentina
O femeie a păstrat un ou de ciocolată 63 de ani! Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O femeie a păstrat un ou de ciocolată 63 de ani! Aceasta este acum în vârstă, dar tot nu vrea să scape de oul primit pe când avea doar 13 ani.

O femeie a păstrat un ou de ciocolată 63 de ani!

Acum nici nu ar mai avea vreo șansă să mănânce oul de ciocolată primit de Paște acum zeci de ani. Acesta nu mai este comestibil.

ADVERTISEMENT

Hillion Fern plătește bani buni lunar pentru ca oul său de ciocolată prețios să fie menținut la o temperatură corectă. Ea chiar spune că este parte a familiei și nici nu i-ar trece prin cap să-l arunce.

Femeia care a păstrat oul de ciocolată 63 de ani spune că este mândră că s-a putut abține să nu-l mănânce, mai ales că ciocolata este preferata ei.

ADVERTISEMENT

„Sunt mândră că am reușit să mă abțin atâta timp, deși sunt mare fan ciocolată. Acum nu aș mai putea să fac asta nici dacă mi-aș dori.

Însă partea bună e că oul a devenit parte din familie și îl voi păstra pentru totdeauna”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

ADVERTISEMENT

Cum a decis femeia să păstreze oul intact

Pe când era doar o fetiță și avea 13 ani, Hillion Fern a primit un ou de ciocolată superb de la tatăl ei. Era așa de frumos că nu s-a îndurat să îl mănânce și să îl strice.

A trecut o zi, apoi două, apoi săptămâni și la un moment dat fetița a decis să nu vrea să strice cadoul așa de frumos primit în ziua de Paște.

ADVERTISEMENT

Așa că a stabilit că nu îl va mânca niciodată. Și iat-o acum, 63 de ani mai târziu, că a devenit faimoasă în toată lumea pentru gestul său.

Hillion Fern plătește lunar 80 de lire sterline pe lună pentru ca oul ei de ciocolată să fie păstrat într-un frigider care să îl protejeze de topire.

ADVERTISEMENT