News

O femeie a rămas 15 ore uitată într-o gondolă. A stat toată noaptea în ger

O femeie a rămas 15 ore uitată într-o gondolă. Aceasta a fost nevoită să își petreacă întreaga noapte în ger. Cum a fost posibil așa ceva?
29.01.2024 | 11:08
O femeie a ramas 15 ore uitata intro gondola A stat toata noaptea in ger
O femeie a rămas 15 ore uitată într-o gondolă. Sursă foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

O femeie a rămas 15 ore uitată într-o gondolă, fiind nevoită să își petreacă toată noaptea în ger. Acest incident bizar s-a produs recent, iar aceasta a trăit un real șoc după toate cele întâmplate.

O femeie a rămas 15 ore uitată într-o gondolă

Caz șocant în stațiunea de schi din zona Lacului Tahoe. O femeie a rămas 15 ore uitată într-o gondolă aflată la înălțime. Cum s-a petrecut totul și cum a reușit aceasta să supraviețuiască?

ADVERTISEMENT

Monica Laso a mers într-o excursie de snowboard cu apropiații la South Lake Tahoe’s Heavenly Mountain Resort din South Lake Taho. Iată însă că în cursul zilei de joi, aceasta a decis să nu mai coboare cu placa de pe munte.

Astfel, ea a întrebat un angajat dacă poate să coboare cu telecabina. S-a îmbarcat în jurul orei 16.58 și nimeni nu avea să știe ce va urma. După doar două minute, telecabina nu a mai funcționat. 

ADVERTISEMENT

Așa a început aventura femeii care a rămas 15 ore uitată într-o gondolă. Aceasta nu doar că a rămas singură în frig, dar nu avea nici telefon și nici măcar lumină pe toată durata nopții.

Nu avea nici telefon și nici lumină

Iar calvarul abia începuse. În timpul nopții, temperatura a scăzut drastic. Astfel, femeia uitată într-o gondolă vreme de 15 ore și-a frecat continuu mâinile, dar și picioarele pentru a putea să se încălzească.

ADVERTISEMENT

Salvarea ei a venit de abia vineri dimineață. Serviciul de salvare din South Lake Tahoe a primit un apel în jurul orei 8:30. Era vorba despre o femeie care suferea de o expunere prelungire la frig. 

Monica Laso, femeia care a rămas uitată într-o gondolă vreme de 15 ore, a fost găsită tot acolo. A refuzat să meargă la spital, astfel că a fost tratată la fața locului. Nu va uita însă cel mai probabil niciodată experiența.

ADVERTISEMENT

Femeia a povestit că striga la fiecare muncitor care trecea pe sub gondolă. Nimeni nu o auzea însă. De asemenea, noaptea petrecută acolo a fost una extrem de friguroasă, arată Los Angeles Times.

Având în vedere cele întâmplate, în prezent, stațiunea “investighează această situaţie cu cea mai mare seriozitate”. Anunțul a fost făcut de către Tom Fortune, director de operaţiuni al Heavenly Mountain Resort.

ADVERTISEMENT