News

O femeie care cerșea în scaunul cu rotile “s-a vindecat” când a văzut polițiștii locali: “Ce minune”

O femeie în scaun cu rotile din municipiul Tecuci, județul Galați, s-a "vindecat miraculos" la insistențele polițiștilor locali.
01.08.2023 | 21:03
O femeie care cersea in scaunul cu rotile sa vindecat cand a vazut politistii locali Ce minune
Cerșetoare în scaun cu rotile 'vindecată miraculos' de polițiștii din Tecuci. Foto: Captura Video.
ADVERTISEMENT

O femeie din municipiul Tecuci, județul Galați, care pretindea că are probleme locomotorii și apela la mila trecătorilor, a fost “vindecată miraculos” la insistențele polițiștilor locali. Cerșetoarea de 34 de ani, cunoscută de autorități pentru cerșitul pe străzi, a fost surprinsă de o patrulă a poliției locale în zona Apa-Canal, pe strada 13 Septembrie, cerșind într-un cărucior destinat persoanelor cu dizabilități.

O femeie în scaun cu rotile a fost “vindecată” de polițiștii locali

Cu toate că în imaginile filmate de polițiști, se poate observa că nu prezenta nicio problemă de sănătate, cerșetoarea a continuat să insiste că are nevoie de mila oamenilor. Polițiștii, conștienți de comportamentul repetat al femeii, au insistat să se ridice din scaunul cu rotile și să-i însoțească la sediul instituției.

ADVERTISEMENT

Spre surprinderea tuturor, femeia a acceptat și s-a ridicat în picioare, demonstrând că nu avea nevoie de căruciorul în care cerșea. În timpul anchetei, la secția de poliție, s-a descoperit că aceasta avea în buzunare 900 de lei, majoritatea în bancnote mici.

“Pe strada 13 Septembrie, în zona Apa-Canal, patrula poliției locale a depistat-o din nou pe C.M. (34 ani) cu domiciliul în Focșani, care stând într-un cărucior destinat persoanelor cu dizabilități, apela la mila trecătorilor.

ADVERTISEMENT

La insistențele polițiștilor locali, aceasta s-a ridicat din scaun – spre surprinderea totală a celor care erau în trecere – și i-a însoțit la sediul instituției”, au precizat oamenii legii pe Facebook.

 

“Hai sus, hai, ha, ridică-te frumos. Hai să facem o minune, ridică-te. Hai că nu ai nevoie de cărucior. Vai, mamă, poți să stai în picioare. Ia uite ce minune frumoasă”, spun polițiștii gălățeni în filmulețul postat pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Soții din Galați, “afaceriștii” pe străzi

Ulterior, soțul femeii, în vârstă de 23 de ani, s-a prezentat la poliție. El este cunoscut pentru comportamentul agresiv, impunându-se șoferilor să le curețe parbrizele sau consumând băuturi alcoolice în diverse zone din oraș.

Situația acestora a atras atenția autorităților, care atrag atenția asupra pericolului de a oferi bani cerșetorilor din milă sau alte motive, subliniind că astfel de măsuri nu au niciun efect și perpetuează acest fenomen în zonă.

ADVERTISEMENT

“Aici s-a prezentat și soțul acesteia. C.M. (23 ani), care poate fi întâlnit în diverse zone din oraș, impunând șoferilor să le parbrizele la autoturisme sau consumând băuturi alcoolice.

La sediu, soția a scos din buzunare o sumă de aproximativ 900 lei, majoritatea în bancnote mici. Să fi fost numai agoniseala din ziua respectivă?

în aceeași postură, în preajma supermarketurilor sau în parcările acestora. Așa cum am mai spus de mai multe ori, nu fiți răi – NU RĂPIȚI CERȘETORILOR BUCURIA MUNCII!”,  au mai scris oamenii legii.

ADVERTISEMENT