Life

O femeie casnică s-a îmbogățit după ce a divorțat. Fostul soț îi datorează aproape 200.000 de lire sterline

O gospodină a câștigat o avere colosală după ce s-a despărțit de tatăl copiilor. Fostul partener trebuie să-i achite circa 200.000 de lire sterline.
14.03.2023 | 22:40
O femeie casnica sa imbogatit dupa ce a divortat Fostul sot ii datoreaza aproape 200000 de lire sterline
O gospodină a câștigat o avere colosală după ce s-a despărțit de tatăl copiilor. Fostul partener trebuie să-i achite circa 200.000 de lire sterline. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O femeie casnică s-a îmbogățit după ce a divorțat de partenerul de viață care i-a fost alături 25 de ani. Fostul soț îi datorează aproape 200.000 de lire sterline, după ce a încercat să o lase fără niciun bun material și financiar.

O gospodină a câștigat o avere colosală după ce s-a despărțit de tatăl copiilor. Fostul partener trebuie să-i achite circa 200.000 de lire sterline

Ivana Moral este o gospodină care a câștigat o avere colosală după ce s-a despărțit de tatăl copiilor săi. Fostul partener de viață trebuie să-i achite circa 200.000 de lire sterline pentru că nu a lăsat-o să aibă un loc de muncă, ci s-a îngrijit numai de casă și familie.

ADVERTISEMENT

Femeia din Spania a primit un verdict favorabil din partea tribunalului din Velez-Malaga, judecătorul fiind convins că aceasta trebuie răsplătită pentru munca depusă în timpul căsniciei care a început în 1995 și s-a încheiat în 2020.

Suma pe care fostul partener de viață i-o datorează este de 180.000 de lire sterline și a fost calculată pe baza salariului minim anual de pe parcursul mariajului. Mai mult, femeia susține că a lucrat și la sala de sport a fostului soț, dar fără să primească un salariu.

ADVERTISEMENT

„A fost un caz de abuz, să fiu exclusă complet financiar (de către fostul meu soț) fără ca nimic să-mi rămână după ce mariajul s-a încheiat, așa că eu și fiicele mele am rămas fără nimic după toți acești ani în care am pus tot timpul, energia și dragostea mea în îngrijirea casei și familiei.

Îmi sprijineam soțul în munca lui și în familie. Nu mi s-a permis niciodată accesul la afacerile lui; totul era pe numele lui. M-am dedicat exclusiv treburilor casnice, având grijă de soțul meu și de casă.

ADVERTISEMENT

M-a făcut să-mi asum rolul specific de casnică, în măsura în care mă aflam într-un loc în care nu puteam face nimic altceva”, a declarat Ivana Moral într-un interviu acordat recent, notează People.

Femeia casnică, răsplătită pentru eforturile depuse

Femeia casnică din Spania este foarte mulțumită că a fost răsplătită pentru eforturile depuse în timpul mariajului, mai ales că și-a crescut singură cele două fete și nu a apelat niciodată la bonă sau menajeră. În plus, copiii săi nu au mers la creșă.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ivana Moral a mai mărturisit că atunci când mergea la cumpărături trebuia să-i ceară bani fostului soț. Bărbatul avea pe numele său toate bunurile, de la mașini, motociclete și alte proprietăți de lux.

La începutul căsniciei cei doi au semnat un act de separare a proprietăților, document care ar fi lăsat-o pe doamna de 49 de ani fără acces la averea dobândită în anii de parteneriat. Din fericire, o instanță a fost de partea ei și i-a dat dreptate.

ADVERTISEMENT
Tags: