Life

O femeie de 106 ani a dezvăluit obiceiurile care au ajutat-o să trăiască o viață lungă și sănătoasă. Ce a făcut

O femeie de 106 ani a vorbit despre activitățile care au adus-o în acest punct al existenței. Care sunt secretele sale.
21.04.2024 | 12:00
O femeie de 106 ani a dezvaluit obiceiurile care au ajutato sa traiasca o viata lunga si sanatoasa Ce a facut
O femeie de 106 ani a vorbit despre activitățile care au adus-o în acest punct al existenței. Care sunt secretele sale. Sursa foto: Business Insider
ADVERTISEMENT

O femeie de 106 ani a dezvăluit obiceiurile care au ajutat-o să trăiască o viață lungă și sănătoasă. Ce a făcut doamna care și-a aniversat ziua de naștere în toamna anului trecut. Toată lumea vrea să știe ce ”trucuri” are.

O femeie de 106 ani a vorbit despre activitățile care au adus-o în acest punct al existenței. Care sunt secretele sale

O femeie de 106 ani a vorbit despre activitățile care au adus-o în acest punct al existenței. Care sunt secretele sale. Katie MacRae s-a născut în apropiere de Londra în anul 1917, în timpul Primului Război Mondial.

ADVERTISEMENT

A dus o viață absolut normală, însă a precizat că a trăit la maxim totul. Acesta este și sfatul pe care îl oferă tinerilor din ziua de astăzi. În plus, le spune tuturor să se bucure de toate lucrurile care le ies în cale și mai ales, să zâmbească.

Întrebată ce a făcut pentru a ajunge la venerabila vârstă de 106, aceasta a mărturisit că a avut câteva obiceiuri pe care multă lume le ignoră. I-a plăcut foarte mult grădinăritul, pasiune pe care i-a insuflat-o chiar tatăl său.

ADVERTISEMENT

„Iubesc grădinăritul și l-am iubit dintotdeauna, încă de când eram mică. Îl ajutam pe tatăl meu atunci când ne mutam în casă nouă. La acea vreme comunitatea avea un concurs de grădinărit pentru toată strada.

Noi am câștigat un premiu când aveam 12 sau 13 ani”, a declarat femeia de 106 ani, conform publicației Business Insider. Katie MacRae a mai dezvăluit că atunci când voia să se relaxeze apela la bowling.

ADVERTISEMENT

Katie MacRae, pasionată de bowling. A câștigat recent un concurs

Katie MacRae juca în mod regulat acest sport, dovadă că a luat parte de curând la un concurs. La această competiție au participat și alți pensionari. De asemenea, își dorește ca în viitor să fie pus un covor de bowling acolo unde locuiește acum ca să poată socializa și juca mai mult cu alți bătrâni.

„Chiar și persoanele în scaune cu rotile pot juca”, a mai spus femeia, mai arată sursa menționată mai devreme. „Zâmbește, fii fericit și bucură-te de viață”, este îndemnul acesteia pentru ceilalți.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, femeia de 106 ani a mai transmis că a început să lucreze ca secretară de la vârsta de 15 ani, după ce a părăsit școala. S-a mutat în anul 1965, în Australia, pentru a-și urma fiul, însă vrea să revină în Marea Britanie cât mai curând.

ADVERTISEMENT