News

O femeie din București a găsit carne cu plastic pe rafturile unui supermarket. Ce reacție au avut vânzătoarele. Video

Surpriză extrem de neplăcută pentru o femeie din București. Aceasta a găsit plastic într-o caserolă de carne cumpărată de la un supermarket. Reacția vânzătoarelor.
02.03.2023 | 20:13
O femeie din Bucuresti a gasit carne cu plastic pe rafturile unui supermarket Ce reactie au avut vanzatoarele Video
Surpriză neplăcută pentru o femeie din București. A găsit plastic în caserola de carne cumpărată de la supermarket. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O femeie din București care se pregătea să gătească pentru ziua nepoatei sale de 6 anișori avut parte de un șoc după ce a deschis o caserolă de carne cumpărată dintr-un supermarket. Aceasta a descoperit plastic tocat în carne. Nu a stat pe gânduri și a mers imediat la magazin pentru a cere explicații.

Surpriză neplăcută pentru o femeie din București. A găsit plastic în caserola de carne cumpărată de la supermarket

Nefericitul incident din Capitală ar fi avut loc anul trecut. În prezent, imaginile au apărut în social media și au devenit virale. Întâmplarea ar putea aduce o sancțiune unității comerciale, după ce clienta a avertizat că va depune plângere la Protecția Consumatorului.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, femeia, de meserie bucătar, și-a trimis soțul la un cunoscut supermarket pentru a achiziționa carne tocată de porc și vită. Voia să pregătească o masă pentru ziua nepoatei sale și alți copii invitați la eveniment.

Bărbatul a cumpărat mai multe caserole cu carne de vită și porc. În momentul în care a început să pregătească masa, femeia din Capitală a trăit un adevărat șoc: carnea avea un ”ingredient” surpriză.

ADVERTISEMENT

Astfel, în loc să găsească carne proaspătă, așa cum scria pe ambalaj, aceasta a găsit plastic tocat în caserola cu carne de vită. Femeia nu a stat pe gânduri și s-a întors la magazin pentru a cere lămuriri cu privire la ceea ce s-a întâmplat, notează Agrointel.ro.

Victima acestui incident a filmat convorbirea cu angajații supermarketului, iar imaginile au fost distribuite pe Facebook. A fost mai mult un monolog, întrucât vânzătoarele și șefa magazinului nu au avut explicații.

ADVERTISEMENT

”Soțul meu, înainte cu o oră, a cumpărat această carne. Uitați, puneți mâna, aici. Dacă vreți, luați și mestecați. Mâine, de ziua nepoatei mele, face 6 ani, voiam să pregătesc o masă.

Carnea de porc nu are nimic, dar asta de vită. Ia uitați. Nu se poate așa ceva. O desfacem, o plătesc, dar în același timp fac și reclamație. Nu se poate așa ceva”, s-a plâns clienta. În tot acest timp, reprezentanții magazinului s-au fâstâcit în explicații, spunând doar că ”așa vine carnea, ambalată”.

ADVERTISEMENT

În mediul online, cetățenii au avut reacții diferite față de acest episod. Un bărbat spune că est ”Un pic evazivă filmarea. Trebuia filmat afară firma magazinului și să vină protecția consumatorilor”. Un altul îi recomandă femeii o acțiune în justiție: ”Dați-i în judecată! Asta este o fapta penală de a comercializa mâncare sintetică”.

ADVERTISEMENT