News

O femeie din Gorj și-a înjunghiat soțul cu un cuțit. Poliția a reținut-o pentru tentativă de omor

O femeie din Gorj a fost reținută de poliție după ce și-a înjunghiat soțul, de mai multe ori, cu un cuțit. Bărbatul a fost transportat la spital în stare critică.
27.05.2022 | 19:17
O femeie din Gorj sia injunghiat sotul cu un cutit Politia a retinuto pentru tentativa de omor
Femeia l-a înjunghiat de mai multe ori pe bărbat. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie din Gorj a fost reținută de oamenii legii, după ce a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat soțul. Poliția o acuză de tentativă de omor, iar bărbatul a fost transportat la spital în stare critică.

Soții erau sub influența alcoolului când s-a produs întâmplarea

Totul a avut loc joi seara, în comuna Stoina, din județul Gorj. Potrivit publicației pandurul.ro soții erau sub influența alcoolului la momentul altercației și ar fi surdo-muți.

ADVERTISEMENT

”Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că suspecta L.C., în data de 26 mai, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla la domiciliul conjugal din comuna Stoina, judeţul Gorj, a aplicat soţului său, partea vătămată L.T. mai multe lovituri cu un cuţit, în zona corpului.

Din fişa de urgenţă prespitalicească întocmită de echipajul de urgenţă al SAJ Gorj a rezultat că persoana vătămată L.T. prezenta o plagă penetrantă înjunghiată parasternal stâng de patru centimetri la nivelul coastei 4/5 anterioară cu enfizem subcutanat palpabil la nivelul hemitoracelui stâng, precum şi tegumente palide, semn că acesta pierduse mult sânge”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

ADVERTISEMENT

Ce spun vecinii despre cei doi soți

De altfel, vecinii spun că mai mereu existau certuri între cei doi și că obișnuiesc ambii să consume băutură peste măsură.

Soțul înjunghiat nu ar avea nici acum o situație prea bună și a fost transferat la un spital din București, vineri dimineață. A fost adus în Capitală cu un elicopter SMURD.

ADVERTISEMENT

S-a demarat o anchetă în acest caz

Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Oamenii legii au demarat o anchetă amplă în această situație.

Fiind acuzată de tentativă de omor, femeia riscă acum până la 20 de ani de închisoare. Până la condamnare, va fi arestată preventiv.

ADVERTISEMENT

”Tentativa se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea consumată, ale cărei limite se reduc la jumătate.

Când pentru infracţiunea consumată legea prevede pedeapsa detenţiunii pe viaţă, iar instanţa s-ar orienta spre aceasta, tentativa se sancţionează cu pedeapsa închisorii de la 10 la 20 de ani”, conform lege5.ro

ADVERTISEMENT
Tags: