News

O femeie din Vaslui și-a găsit sfârșitul în mâinile amantului. Victima a fost ucisă cu un topor

Tragedie într-o comună din Vaslui. O femeie a fost ucisă cu un topor în casa amantului său, care este principalul suspect în acest caz de crimă.
12.02.2024 | 18:28
O femeie din Vaslui sia gasit sfarsitul in mainile amantului Victima a fost ucisa cu un topor
O crimă șocantă a avut loc într-o comună din Vaslui. O femeie a fost ucisă cu un topor, iar trupul său a fost descoperit în casa amantului. Sursa foto: Colaj foto / Obervatornews.ro / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Crimă șocantă într-un sat din Vaslui. O femeie de 42 de ani și-a găsit sfârșitul în casa amantului său duminică noapte, 11 februarie. Fiica femeii a fost cea care a alertat autoritățile.

O femeie a fost măcelărită în casa amantului său

Potrivit polițiștilor vasluieni, într-un tragic incident petrecut în satul Mânzaţi, din comuna Ibăneşti din județul Vaslui, o femeie în vârstă de 42 de ani a fost descoperită moartă duminică noaptea, 11 februarie. Aceasta a fost găsită în casa amantului său, unde se refugiase după ce se certase cu partenerul său și i-a spus doar că pleacă în alt sat.

ADVERTISEMENT

Totuși, în loc să meargă în locul declarat, ea a ajuns în casa unui vecin, presupus amant, unde se pare că avea o relație extraconjugală.

„Astăzi, 12 februarie 2024, ora 09.14, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 22 de ani, din localitatea Mânzați, comuna Ibănești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, mama sa, femeie in vârstă de 42 de ani, este decedată la o locuință din aceeași localitate.

ADVERTISEMENT

Cadavrul, ce prezintă leziuni la nivelul capului, a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării autopsiei medico-legale și stabilirii cauzei decesului.”, a transmis Poliția Municipiului Bârlad.

Amantul a anunțat moartea femeii chiar la familia acesteia

Dimineața, amantul a mers la familia femeii și le-a adus vestea tragică a morții acesteia. Fiica victimei, în vârstă de 22 de ani, a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța autoritățile despre decesul mamei sale.

ADVERTISEMENT

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, care prezenta mai multe răni grave la nivelul capului, indicând astfel un act violent comis posibil cu un topor.

Principalul suspect a fost reținut

O anchetă penală pentru omor a fost inițiată imediat în urma cercetărilor. Corpul victimei a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui pentru a fi supus unei autopsii medico-legale, pentru a se stabili cauza exactă a decesului său.

ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, presupus proprietar al locuinței unde a fost descoperit cadavrul femeii, este reținut de polițiști și urmează să fie cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui în legătură cu acest incident tragic.

ADVERTISEMENT