News

O fetiță de patru ani a rămas blocată în mașină. Mama disperată a chemat pompierii

O fetiță de 4 ani a rămas blocată în mașină, după ce mama sa a ieșit din vehicul și a uitat cheile în contact. Au fost chemați de urgență pompierii.
20.06.2023 | 17:43
O fetita de patru ani a ramas blocata in masina Mama disperata a chemat pompierii
O fetiță de patru ani a rămas blocată în mașină. Foto: Ziarul Napoca
ADVERTISEMENT

Fetița de 4 ani a rămas blocată în autoturism după ce mama sa a coborât și a uitat cheile în contact, iar mașina s-a blocat automat. Femeia a sunat disperată la 112 după ce și-a dat seama că nu poate face nimic, iar fata a fost scoasă din autoturism cu ajutorul pompierilor, care au încercat inițial să deschidă ușa.

O fetiță de patru ani a rămas blocată în mașină

După un efort inutil de câteva minute, pompierii au decis să spargă geamul, pentru că fetița era deja închisă în mașină de 40 de minute, iar afară temperatura era destul de ridicată. Fetița a fost traumatizată de această experiență și a plâns pe bancheta din spate, în timp ce mama sa alături de pompieri încercau să o salveze.

ADVERTISEMENT

Potrivit Ziarul Napoca, geamul a fost spart cu un ciocan special fără ca cioburile să o atingă pe fată. Un caz similar atrăgea atenția opiniei publice în urmă cu un an, de data aceasta pe litoralul românesc. Diferența e că în acel caz captivii din mașină erau doi căței, nu un copil speriat.

Chiar și așa, trecătorii nu au stat pe gânduri și au spart geamul mașinii. Polițiștii au constatat că proprietarul autoturismului își lăsase animalele în cuști de transport în mașină, fără să-i pese că acestea pot să moară din cauza căldurii. Trecătorii au observat șocați cum animalele se sting chiar sub ochii lor, astfel că oamenii au încercat cu orice preț să elibereze câinii.

ADVERTISEMENT

Au forțat ușa autoturismului și au reușit să o deblocheze, însă din păcate nu în timp util, pentru că una dintre vietăți s-a stins. Din fericire câinele epuizat care a supraviețuit a primit apă și a fost pus pe picioare. Cu toate acestea, proprietarul câinilor a trebuit să răspundă în fața legii pentru fapta sa.

Martorii spun că afară erau peste 30 de grade Celsius la umbră, iar mașina se transformase într-un adevărat cuptor, iar proprietarul, un individ din Buzău, plecase liniștit la plimbare. Pe fir a intrat inclusiv Poliția Animalelor, astfel că este de așteptat ca bărbatul să răspundă penal pentru faptele sale.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care cred că astfel de cazuri sunt frecvente doar atunci când sunt români implicați, iată că un caz similar a fost înregistrat pe Autostrada A1, iar în prim plan a fost un copil de 2 ani blocat într-o mașină cu numere de Bulgeria. Aici, salvatorii de la ISU Giurgiu au fost nevoiți să intervină pentru a-l scoate pe copil din mașină.

”Pompierii au intervenit marţi după-amiază pentru salvarea unui minor din Bulgaria în vârstă de doi ani care a rămas singur în maşină pe A1, în timp ce părinţii se opriseră la o benzinărie şi el s-a blocat în maşină în timp ce cheile erau în contact. .ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 să intervină pe autostrada A1, în dreptul kilometrului 36, pe sensul de mers spre Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Asta, după ce un minor în vârstă de doi ani din Bulgaria, lăsat singur în maşină de părinţii acestuia, care opriseră la o benzinărie, a reuşit să blocheze uşile autoturismului, deşi cheile erau în contact”, anunța purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu. La fața locului au ajuns mai mulți pompieri din cadrul Detașamentului Bolintil Deal, care au reușit să deschidă ușa din față a mașinii.

ADVERTISEMENT
Tags:
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Angelina Jolie nu s-ar mai face actriță. Hollywood-ul a distrus-o
Angelina Jolie nu s-ar mai face actriță. Hollywood-ul a distrus-o
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română