Life

O fotografie postată de Antonia a stârnit o mulțime de reacții. “Am crezut că ești Loredana Groza”

Antonia a fost aspru criticată de fanii săi pentru o fotografie postată în mediul online.
06.11.2021 | 17:14
O fotografie postata de Antonia a starnit o multime de reactii Am crezut ca esti Loredana Groza
ADVERTISEMENT

Antonia a postat o fotografie pe contul său de socializare pentru a-și anunța apariția într-un nou videoclip, dar a fost imediat criticată de fani.

Poza aleasă a fost destul de neinspirată, iar reacțiile au apărut imediat.

Filtrele pe care le-a folosit au făcut-o aproape de nerecunoscut. Unul dintre fani i-a transmis că au confundat-o cu Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

O fotografie postată de Antonia a stârnit o mulțime de reacții. “Am crezut că ești Loredana Groza”

Cunoscuta cântăreață a vrut să le facă o surpriză fanilor. A postat o fotografie prin care își anunță prezența într-un nou videoclip. Fotografia aleasă a fost totuși ușor neinspirată. A folosit mai multe filtre, iar rezultatul nu a fost deloc pe gustul fanilor săi.

Imediat s-au adunat peste 400 de mesaje și mulți au criticat-o destul de dur pentru alegerea făcută. Unii i-au transmis să seamănă cu Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

Mesajele primite de Antonia

Cei mai mulți prieteni virtuali ai artistei au spus că sunt șocați să vadă o asemenea poză.

Antonia
Antonia

“Am crezut că ești Loredana Groza.”

“Arăți groaznic! Ce ți-ai făcut? Tu ești atât, dar atât de frumoasă naturală, că bisturiul se rupe dacă îți atinge fața. Sper să fie doar machiajul.”

“Doamne ferește. Ce e asta? De ce să faci așa ceva.”

“Doar o părere, cred că sunt fillere pentru umplerea ridurilor. Fillerele sunt administrate cu o seringă în anumite zone de pe față și cap, respectiv în jurul ochilor, de-a lungul bărbiei, în jurul buzelor și frunte. Fără nicio răutate, dacă nu scria numele ei la postare nu știam ca este vorba de Antonia, păcat. “

ADVERTISEMENT

“Pentru mine ești cea mai frumoasă femeie din România, atat machiata cât și în natural, dar în poza asta te vezi ciudate, poate machiajul, poate poza, modul în care stai nush dar parca nu ești tu….. Nu spun nici din răutate nici din invidie, repetând ca ești frumoasă foc.”

“Arăți groaznic! Ce ți-ai făcut? Tu ești atât, dar atât de frumoasă naturala, că bisturiul se rupe daca îți atinge fata. Sper sa fie doar machiajul.”

ADVERTISEMENT

“Cine și-a bătut joc de tine??”

“În poza asta semeni cu Loredana Groza varianta brunetă!!!!”

“Unde ești???? Asta cine e???cred ca erai prea frumoasa si te-ai plictisit”, sunt câteva dintre mesajele scrise de fanii artistei pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: