Life

Antonia și Alex Velea stau pe o ”căruță” de bani! Cât câștigă cel mai frumos cuplu din showbiz

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de opt ani, cei doi cântăreți colaborând însă și în plan financiar, lucru care, evident, le aduce bani serioși în ”visterie”.
21.10.2021 | 17:14
Antonia si Alex Velea stau pe o caruta de bani Cat castiga cel mai frumos cuplu din showbiz
Alex Velea si Antonia, printre cie mai avuti artisti din Romania Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi, succesul lor măsurându-se în numărul de piese ajunse în fruntea topurilor muzicale. Și, așa cum este de așteptat, cei doi au reușit, de-a lungul timpului, să câștige bani serioși din muzică și împreună, dar și separat.

Alex Velea, fabrică de bani

Alex Velea este, de ani buni deja, promotorul unui nou curent de artiști, firma lui de producție lansând mai multe nume noi în muzică. E adevărat, odată cu tinerii cu pricina, Alex Velea a reușit să se reinventeze și, de-a lungul ultimilor ani, a devenit promotorul unui nou curent muzical, trapanelele, succesul incontestabil al stilului fiind cuantificat de numărul uriaș de vizualizări pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Iar firma pe care o conduce acum, Goldenboy Concept, care se ocupă de producerea de muzică și de organizări de spectacole, a avut, de-a lungul timpului, profituri însemnate. Iar când spunem profituri vorbim de mai bine de un milion de lei în ultimii ani.

O altă firmă, actualmente radiată, Music Goldenboy, a avut și ea un succes notabil, aducând în conturile lui Alex Velea peste 200.000 de lei. Iar la toate acestea se adaugă și profiturile pe care, de-a lungul anilor, le-a făcut, cu două PFA, în nume propriu.

ADVERTISEMENT

Antonia, succes financiar pe toată linia

Nici Antonia nu se poate plânge că nu ar avea succes când vine vorba de afaceri din muzică. Astfel, conform datelor depuse la ANAF și consultate de FANATIK, frumoasa cântăreață care se iubește cu Alex Velea a avut, prin firma Antonia Music pe care o deține, profituri de peste 800.000 de lei în ultimii ani.

Iar la acești bani se adaugă, evident, zecile de reclame și firme care și-au asociat imaginea cu Antonia, frumoasa cântăreață fiind un magnet pentru cei care vor să își promoveze produsele, fie că vorbim de bijuterii de lux, fie că vorbim de înghețată. Iar acest lucru, conform informațiilor FANATIK, i-au adus Antoniei profituri de zeci, dacă nu chiar sute, de mii de euro.

ADVERTISEMENT

În plus, cum Antonia și Alex Velea colaborează și în domeniul afacerilor, nu doar muzical sau în plan familial, cei doi și-au deschis, la un moment dat, o firmă împreună. Iar Fratziwear, așa cum se numește firma deținută de Antonia și de Alex Velea, a avut, de-a lungul timpului, profituri care depășesc lejer 750.000 de lei.

Asta înseamnă, la o primă vedere, că Alex Velea și Antonia, ca și cuplu, câștigă și plătesc taxe – toate firmele lor figurând fără datorii la ANAF – pentru profituri care depășesc lejer 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

E adevărat, suma de jumătate de milion de euro exclude însă o bună parte dintre concertele la care sunt invitați cei doi artiști, banii respectivi fiind virați, cel mai probabil, ca drepturi de interpretare artistică de organizatorul evenimentului.

Iar prețul pentru care Antonia face un show este impresionant, vehiculându-se și sume de 5.000 de euro, Alex Velea încasând în jurul de 3.000 de euro.

Alex Velea și Antonia se căsătoresc

”Da, ne căsătorim! Ne pregătim de când ne cunoaștem să ne căsătorim (râde, n.red). O să fie o surpriză momentul în care ne căsătorim, dar așteptăm să se termine cu pandemia”, a spus, în vară, Alex Velea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Nu a trecut mult și Alex Velea a făcut și formal pasul cel mare, iar Antonia, mai fericită ca niciodată, a și prezentat inelul de logodnă în fața căruia a spus marele ”Da”, bijuteria cu pricina costând, conform estimărilor specialiștilor, în jur de 4.000 de euro.

E adevărat, gestul lui Alex Velea vine după ce, ani la rândul, Antonia s-a chinuit să divorțeze de primul ei soț, cel alături de care și are primul copil al ei, pe Maya. Iar cum în 2020 a putut să divorțeze, după șapte ani de relație cu Alex Velea căruia i-a și dăruit deja doi copii, pe Dominic și pe Achim, Antonia mai are de făcut, acum, doar planuri cu privire la rochia pe care o va purta în momentul în care va fi condusă la altar de bărbatul cu care se iubește din 2013.

ADVERTISEMENT