Sport

O jurnalistă din Anglia a fost brutalizată în timpul transmisiunii: „A încercat să mă facă de râs în fața oamenilor!”. Video

Amy Christophers, o jurnalistă din Anglia a fost brutalizată în timpul unei transmisiuni de un spectator, în timp ce transmitea imagini de pe hipodromul din Beverly.
02.06.2022 | 19:26
O jurnalista din Anglia a fost brutalizata in timpul transmisiunii A incercat sa ma faca de ras in fata oamenilor Video
O jurnalistă din Anglia a fost brutalizată în timpul transmisiunii. Sursă foto: themirror.co.uk
ADVERTISEMENT

Momentul neplăcut a avut loc în weekendul trecut, însă imeginile au fost făcute publice abia acum, iar Amy a avut un mesaj dur la adresa spectatorului.

O jurnalistă din Anglia a fost brutalizată în timpul transmisiunii

Amy Christophers, o jurnalistă din Anglia, a fost lovită de un spectator, aflat sub influența băuturii alcoolice, chiar în timpul transmisiunii, spre uimirea tuturor.

ADVERTISEMENT

Jurnalista nu a știut cum să reacționeze pe moment, lucru care s-a văzut și pe înregistrările video, însă, ulterior a avut un mesaj dur pentru suporterul care a avut o manifestare oribilă.

„M-am simțit rușinată. A încercat să mă facă de râs în fața oamenilor. După ce camerele au fost oprite, m-am întors și i-am spus:

ADVERTISEMENT

‘Crezi că ceea ce ai făcut este acceptabil?’ Nu mă așteptam să merg la lucru și să fiu plesnită de un necunoscut. Nu e OK. M-a făcut să mă simt rău”, a declarat Amy Christophers, conform The Sun.

 Jurnalista a fost susținută pe rețelele de socializare

Imediat după ce a postat filmulețul cu ea agresată, Amy a primit mii de aprecieri pentru curajul pe care l-a avut să ia atitudine împotriva unui astfel de gest.

ADVERTISEMENT

„Nu e ok să ți se întâmple asta, suntem alături de tine”, a fost unul dintre multele comentarii pe care Amy Christophers le-a primit după videoclipul postat.

Amy Christophers nu a fost singura jurnalistă agresată în ultima perioadă. Spre finalul anului 2021, Greta Beccaglia, o jurnalistă din Italia, a fost agresată de un fan al lui Empoli, la finalul unui meci dintre Empoli și Fiorentina, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Momentul neplăcut s-a petrecut chiar în etapa din Serie A care a fost dedicată pentru lupta eradicării violenței asupra femeilor. Atunci, presa din Italia a avut o poziție fermă împotriva manifestărilor de acest fel, iar fanul a plătit pentru gestul său.

  • 35 de ani are Amy Christophers
ADVERTISEMENT