Life

O mai știi pe Carina din serialul Îngerașii? Jennifer Dumitrașcu s-a transformat într-o adolescentă superbă

29.04.2021 | 10:28
O mai stii pe Carina din serialul Ingerasii Jennifer Dumitrascu sa transformat intro adolescenta superba
O mai știi pe Carina din serialul Îngerașii? Jennifer Dumitrașcu s-a transformat într-o adolescentă superbă. Sursa foto: protv.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Serialul „Îngerașii” a fost una dintre cele mai urmărite producții de la Acasă TV, Jennifer Dumitrașcu fiind tânăra care a interpretat-o pe Carina. Micuța care avea atunci numai 5 ani a ajuns în prezent o tânără foarte frumoasă. 

Blondina a jucat alături de Răzvan Fodor, Adela Popescu și Ioan Isaiu. Producția a înregistrat un succes uriaș, deși a fost difuzată pe post numai un an. Serialul a putut fi urmărit în perioada 2008-2009, dar continuă să fie adus în lumina reflectoarelor datorită personajelor sale.

ADVERTISEMENT

Una dintre actrițele tinere care a rămas în amintirile telespectatorilor este Carina, micuța care în timpul filmărilor era fiica renumitei Adela Popescu. Jennifer Dumitrașcu a crescut și acum are 19 ani, împliniți chiar la începutul lunii aprilie.

Cum arată acum Carina din „Îngerașii”. Jennifer Dumitrașcu are deja 19 ani

În prezent, Jennifer Dumitrașcu s-a transformat într-o adolescentă superbă. Blondina a devenit o tânără de o frumusețe răpitoare, este înaltă și are părul foarte lung, așa cum obișnuia și în vremea în care era vedetă pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Tânăra conștientizează că au trecut foarte repede anii, motiv pentru care cu ocazia zilei sale de naștere a transmis un mesaj subtil. Actrița a dezvăluit că nu mai vrea să crească, semn că îi place foarte mult perioada de adolescentă.

„19. Promit că nu mai cresc! Mulțumesc tuturor pentru gândurile frumoase!”, a scris Jennifer Dumitrașcu pe rețelele de socializare, alături de o imagine.

ADVERTISEMENT
Așa arată Jennifer Dumitrașcu acum
Așa arată Jennifer Dumitrașcu acum. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Dacă vă întrebați cu ce se ocupă actrița de când a ieșit din lumina reflectoarelor, ei bine, nu duce lipsă de proiecte. Tânăra a rămas tot în lumea artistică și nu a renunțat nicio secundă la marea sa pasiune. Lucrează la Opera pentru Copii, dar a activat și la Teatrul Stela Popescu.

Frumoasa blondină a înregistrat de-a lungul anilor voci pentru mai multe desene animate. Vocea sa poate fi auzită la diferite personaje din „Doctorița Plușica”, „Sofia” sau alte desene animate de la Disney.

ADVERTISEMENT

În plus, și-a împrumutat vocea și pentru filme, printre care se numără: „În căutarea lui Dory’ (2016), „Cartea Junglei’ (2016) sau „Întors pe dos’ (2015). Totodată, activează în trupa de dans Contrapunct, unde este de peste 15 ani.

De asemenea, Jennifer Dumitrașcu a participat și la „Vocea României Junior”, emisiune difuzată pe Pro TV. Se întâmpla în anul 2017, când i-a impresionați pe jurați cu talentul ei muzical, motiv pentru care a ajuns până în semifinale.

ADVERTISEMENT