ADVERTISEMENT
Life

O mai ții minte pe Ianna de la trupa ASIA? Cum arată acum și cu ce se ocupă

Autor: Dan Suta | 26.04.2021 | 13:14
O mai ții minte pe Ianna de la trupa ASIA? Cum arată acum și cu ce se ocupă
Ianna, fostă membră a trupei ASIA. Foto: iannanovac.com

O mai ții minte pe Ianna Novac, fosta membră a trupei ASIA? Cântăreața a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani datorită uneia dintre cele mai iubite formații muzicale de fete de la noi.

ADVERTISEMENT

Artista arată complet diferit față de cum o știa lumea pe vremea succesului pe care l-a cunoscut cu trupa ASIA.

Vedeta și-a încercat norocul în muzică de una singură și are câteva melodii scoase în ultimii ani, cea mai recentă fiind din 2020.

Ianna de la trupa ASIA face muzică pe cont propriu

Ianna a vorbit despre cum i s-a schimbat viața în ultimii ani, cu ce se mai ocupă acum, oferind o serie de dezvăluiri într-un dialog cu jurnalista Adriana Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT

Fosta membră a trupei ASIA a spus că fuge de muzica pe care acum o ascultă toată lumea la radio și pe aplicații, căci pentru ea ce e la modă în ultimii ani nu o atinge deloc.

A spus că este conștientă că nu are succesul de altădată, însă ea nu vrea să se adreseze maselor, ci unui public de nișă.

Zona pe care Ianna încearcă să o promoveze este pop-opera, o îmbinare între muzica clasică și muzica pop, de care cântăreața s-a îndrăgostit iremediabil în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Ce a descoperit după ce a încheiat colaborarea cu trupa care a făcut-o celebră

„În momentul în care s-a încheiat cu trupa ASIA, jonglam între cele două iubiri, muzica clasică și muzica pop. Am fost atrasă de genul pop-opera, dar nu fac eu parte din ea. Îmi place să privesc spectacole de operă, să ascult mari soprane, mari tenori. Îmbinarea între clasic și pop a luat amploare în Europa. Dacă nu aș fi fost în trupa ASIA nu mi-ar fi fost ușor”, a declarat Ianna pe Youtube.

„Dacă lansezi astăzi ceva până peste două luni, gata, trebuie să vii cu altceva”, a continuat Ianna Novac.

ADVERTISEMENT

Legat de persoanele care se bucură de succes muzical fără să aibă vreo legătură cu aceată zonă artistică, cântăreața a spus că reușitele sunt efemere, iar cei care nu simt cu adevărat muzica nu rezistă pe piață, chiar dacă pentru o perioadă ajung să fie nume destul de cunoscute.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!