Life

O mai ții minte pe Miki de la K-pital? Cum arată și ce meserie are în prezent cântăreața 

25.02.2021 | 15:57
O mai tii minte pe Miki de la Kpital Cum arata si ce meserie are in prezent cantareata
O mai ții minte pe Miki de la K-pital? Cum arată și ce meserie are în prezent cântăreața. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

O mai știi pe Miki de la K-pital? Cântăreața s-a retras din lumina reflectoarelor, dar nu a renunțat nicio secundă la marea sa pasiune. Artista s-a schimbat radical la mai bine de 19 ani de când trupa din care făcea parte s-a destrămat. 

A dispărut de pe micile ecrane, preferând să fie extrem de discretă legat de viața sa personală. Artista, pe numele real Mihaela Rodica Marinache, s-a ținut departe de evenimentele mondene și emisiunile TV, dar asta nu înseamnă că a renunțat la activitatea sa.

ADVERTISEMENT

Miki a continuat să cânte, în ciuda faptului că face acest lucru numai la petreceri. Cântăreața a schimbat puțin și registrul muzical, în repertoriul ei fiind incluse chiar și cântece de muzică populară ale artiștilor de renume de la noi din țară.

Cum arată și ce face acum Miki de la K-pital. A dispărut din lumina reflectoarelor de ani buni

Miki a dezvăluit în urmă cu ceva timp că are o trupă live cu care merge la toate evenimentele la care este invitată pentru că din muzică trăiește, chiar și acum după ce a luat o pauză de la monden.

ADVERTISEMENT

Blondina a făcut o schimbare radicală și la nivelul chipului, optând pentru o altă nuanță a părului. Vedeta nu mai este brunetă, ci s-a vopsit blondă, așa cum se poate observa din imaginile pe care le publică adesea pe rețelele de socializare.

„Nu mai sunt de mult timp la K-Pital. Așa m-a cunoscut lumea și chiar îmi pare foarte bine. Eu sunt Miki, aceeași. Mi-am schimbat culoarea părului. Acum am trupă live. Am făcut o pauză de la monden.

ADVERTISEMENT

Eu din muzică trăiesc, nu aveam cum să stau deoparte. Am fost la petreceri private, nu am mai ieșit public. Cânt și cover-uri, și populară, de toate”, a spus Miki în cadrul emisiunii Xtra Night Show în urmă cu ceva timp.

Așa arată în momentul de față Miki de la K-pital
Cântăreața Miki de la K-pital, în prezent. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cântăreața în vârstă de 47 de ani a precizat acum câțiva ani care a fost motivul pentru care a renunțat la aparițiile TV. Artista simte lipsa showbiz-ului autohton, însă are senzația că nu își mai găsește locul în industria muzicală de la noi.

ADVERTISEMENT

Miki este axată și pe viața privată, având o relație foarte frumoasă cu partenerul ei de viață. Vedeta și Răzvan Constantinescu sunt împreună de circa 17 ani, bărbatul fiind impresarul ei. Cei doi s-au logodit și au planuri mari de nuntă în viitorul apropiat.

„Toată lumea are impresia că suntem căsătoriți. Nu suntem. Suntem împreună, ne e bine și atât. Nu aș vrea nuntă mare, ceva mic, restrâns. Au fost cereri în căsătorie… N-a fost să fie la noi un copil. Avem animăluțe”, a spus Miki acum ceva vreme, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT