News

O mamă și fiul ei și-au distrus toată averea, apoi s-au sinucis. Suma uriașă pe care au tăiat-o în bucățele

Caz terifiant în Italia, acolo unde o mamă și fiul ei și-au distrus toată averea, apoi s-au sinucis. Suma uriașă de euro tăiată în bucățele.
23.11.2023 | 20:59
O mama si fiul ei siau distrus toata averea apoi sau sinucis Suma uriasa pe care au taiato in bucatele
O mamă și fiul ei s-au sinucis, în Italia. Înainte de deces au distrus zeci de mii de euro. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tragedie fără margini a zguduit localitatea Teolo din regiunea Padova, Italia. Aici, o mamă și fiul ei și-au distrus averea, iar apoi au luat o decizie extremă. Ambii s-au sinucis în propria locuință.

O mamă și fiul ei s-au sinucis, în Italia. Înainte de deces au distrus zeci de mii de euro

Din motive necunoscute, o femeie în vârstă de 87 de ani și fiul său în vârstă de 60 de ani au decis să-și pună capăt vieții. Înainte de a comite suicidul au vrut să se asigure că nimeni nu se va bucura de averea lor.

ADVERTISEMENT

Astfel, toți banii pe care cei doi îi aveau în locuință au fost distruși. E vorba de suma deloc mică de 20.000 de euro. Cei doi cetățeni, folosindu-se de o foarfecă, au tăiat în bucățele banii.

Tragedia din Teolo a fost descoperită miercuri dimineața. Atunci, tehnicienii de la gaze, pompierii și carabinierii au fost alertați de vecini care au auzit o explozie și au simțit mirosul puternic de gaz.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, angajații de la echipele de intervenție i-au găsit pe cei doi fără suflare. Rosa Dalla Valle, 87 de ani, și Paolo Rampon, 60 de ani, au fost găsiți morți în apartamentul lor situat într-o vilă.

Cei doi au decis să-și pună capăt vieții și au planificat totul într-o manieră cutremurătoare. Aceștia au închis ermetic ușile și ferestrele și apoi au aprins șemineul din casă. Apoi s-au dus la culcare.

ADVERTISEMENT

În apropiere de miezul nopții de marți spre miercuri, monoxidul de carbon a umplut camerele acestora. Bărbatul de 60 de ani și mama sa mai în vârstă nu au mai avut nicio șansă de scăpare.

Inițial, s-a emis ipoteza că fumul de la șemineu i-ar fi ucis accidental. Ulterior, o inspecție mai profundă a scos la iveală un alt scenariu, cel real al suicidului. Când au intervenit pompierii, alarmați de vecinii care au auzit și o explozie, era deja prea târziu, notează Unione Sarda.

ADVERTISEMENT

Alături de cadavrele celor doi se aflau zeci de mii de euro…bucățele

În urma acestui caz dramatic, poliția a demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale tragediei și pentru a determina dacă există eventuale motive sau conflicte care au condus la acest act dramatic.

Cert este faptul că în apartament, lângă trupurile victimelor erau și bancnote în valoare totală de 20.000 de euro, toate tăiate. Anchetatorii cred că acesta este un gest care arată relațiile groaznice pe care cei doi le-au avut cu rudele. Au avut dorința de a face averea lor inutilizabilă pentru potențialii moștenitori.

ADVERTISEMENT