News

Fetiță de 13 ani din Dâmbovița, găsită moartă de tatăl ei. Unde se afla trupul minorei

Un caz tragic a avut loc într-o localitate din județul Dâmbovița, acolo unde un tată și-a găsit fetița de doar 13 ani moartă în locuință.
06.10.2023 | 10:13
Fetita de 13 ani din Dambovita gasita moarta de tatal ei Unde se afla trupul minorei
Un tată din Dâmbovița și-a găsit fetița de 13 ani moartă în baia casei. Ce spune poliția. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini într-o familie din Dâmbovița, acolo unde un tată și-a găsit fetița de doar 13 ani moartă în locuință. Unde se afla trupul acesteia și ce spun reprezentanții de la poliție.

Un tată din Dâmbovița și-a găsit fetița de 13 ani moartă în baia casei. Ce spune poliția

O copilă de doar 13 ani din județul Dâmbovița a avut parte de un final tragic. Micuța a fost găsită fără suflare, chiar de către o rudă a sa. Tatăl ei i-a găsit trupul neînsuflețit, în baia locuinței.

ADVERTISEMENT

Conform unui comunicat emis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița (IPJ), fetița a fost găsită moartă seara trecută (joi, 5 octombrie) în jurul orei 22:46.

Oamenii legii spun că nu se poate vorbi de o moarte suspectă în acest caz. După o primă examinare de specialitate, copila nu ar prezenta urme vizibile de violență pe corp.

ADVERTISEMENT

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 22:46, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de un bărbat de 52 de ani, cu privire la faptul că fiica acestuia este inconștientă.

Din primele verificări, minora de 13 ani, din Șelaru, ar fi fost găsită inconștientă în baia locuinței. Acesteia i-au fost acordate îngrijiri medicale, însă, din nefericire, a fost constatat decesul minorei. La o primă examinare, aceasta nu ar prezenta urme vizibile de violență”, a transmis Poliția.

ADVERTISEMENT

Care ar fi, de fapt, cauza decesului fetiței

Presa locală din Dâmbovița vine cu informații în legătură cu posibila cauză a decesului acestei fetițe. Conform Cronica Găeștiului, copila de 13 ani, care era elevă în clasa a VII-a, și-a pierdut viața după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, din cauza unui dispozitiv de încălzire a apei calde care funcționa pe butelie.

Trupul ei fără viață a fost găsit de părinți, care au alertat autoritățile. Personalul de pe ambulanță sosit la locuința victimei a încercat să o resusciteze peste o oră, însă, din nefericire, nu a reușit să o readucă la viață.

ADVERTISEMENT

Familia din Dâmbovița mai are un băiețel, mai mare. ”Comunitatea locală din Șelaru este în șoc, în urma tragediei fără margini. Dumnezeu să o odihnească în pace”, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT