News

O mașină din Arad a explodat imediat după pornire. Cine este omul de afaceri care se afla în autovehicul

O mașină din Arad a explodat imediat după pornire. Cine este, de fapt, omul de afaceri care a decedat.
29.05.2021 | 10:12
O masina din Arad a explodat imediat dupa pornire Cine este omul de afaceri care se afla in autovehicul
Noi ipoteze în cazul asasinatului de la Arad. De ce ar fi fost ucis, de fapt, omul de afaceri Sursa foto: Aradon
ADVERTISEMENT

O maşină a explodat sâmbătă dimineaţă în cartierul Aurel Vlaicu din minicipiul Arad. Persoana din mașină a decedat, focul fiind stins după aproximativ 15 minute.

Autovehicului a explodat imediat după ce a fost pornit. Explozia puternică a avariat mai multe mașini din apropiere. Incidentul s-a petrecut în parcare. Se pare că victima este un cunoscut om de afaceri din Arad, în vârstă de 66 de ani.

ADVERTISEMENT

″În această dimineaţă în jurul orei 7, am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad, conform Știrile Pro TV.

O mașină din Arad a explodat imediat după pornire. În autovehicul se afla un om de afaceri

La fața locului au ajuns poliţişti şi un echipaj de pompierii, care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat. Din păcate, în interior se afla un bărbat decedat.

ADVERTISEMENT

„Mercedesul ardea generalizat la sosirea primelor echipaje, focul a fost stins după 15 minute. După stingere, în interior s-a găsit o victimă, posibil bărbat”, a spus George Pleșca, de la ISU Arad, la Antena 3.

„Din cauza incendiului și a deteriorării victimei, nu s-a putut stabili cu siguranță dacă e bărbat sau femeie. Alte victime nu sunt”, a adăugat reprezentantul ISU.

ADVERTISEMENT

Martorii susțin că a avut loc e explozie foarte puternică în fața magazinului, iar ulterior autoturismul a ars.

Autoturismul care a explodat se pare că îi aparține lui Ioan Crișan. Acesta este fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea și patronul unei firme piscicole.

ADVERTISEMENT

În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. C

Conducerea Poliţiei Române a anunțat că va trimite specialişti la Arad pentru a sprijini ancheta.

“Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

ADVERTISEMENT