Life

O mireasă a murit chiar în noaptea nunții. A făcut accident la 5 ore după marele ”Da!”

Sfârșit tragic pentru o mireasă. A murit într-un accident de mașină, chiar în noaptea nunții, la 5 ore după ce a spus ”Da!” în fața altarului.
02.05.2023 | 18:31
O mireasa a murit chiar in noaptea nuntii A facut accident la 5 ore dupa marele Da
Cum s-a produs accidentul în care a murit mireasa. Sursa foto: The Guardian, weddingdress.ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O mireasă a murit chiar în noaptea nunții sale. Tânăra a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a fost victima unui teribil accident de mașină. Medicii sosiți la fața locului nu au reușit să o readucă la viață și i-au constatat decesul. Cum s-a produs evenimentul?

Sfârșit tragic pentru o mireasă. Cum a murit chiar în noaptea nunții

Samantha Miller, o tânără în vârstă de 34 de ani, originară din SUA, se bucura de cel mai frumos moment din viața ei, când mașina în care se afla alături de soțul său, Aric Hutchinson, și câțiva prieteni, a fost lovită din plin de un alt conducător auto, o șoferiță sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc în Folly Beach, Carolina de Sud, la 5 ore după ce Samantha Miller i-a spus ”da!” lui Aric în fața altarului. Niciunul dintre ei nu se gândea în acele clipe la ceea ce urma să se producă, dar și că este pentru ultima oară când mai petrec timp unul în compania celuilalt.

Autovehiculul în care se aflau mirii s-a rostogolit de mai multe ori în urma impactului și a fost proiectat la 100 de metri depărtare de locul tamponării . Toate persoanele din interior au fost transportate la spital, iar pentru mireasă nu s-a mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

”Vehiculul de tip maşină de golf, decorat cu cutii și un semn „abia căsătorit”, a fost destul de avariat și era pe o parte. Primii salvatori au încercat să o resusciteze pe Samantha, dar mireasa a murit pe loc ”, a declarat pentru CNN, Gilreath, directorul pentru pentru siguranță publică din Folly Beach.

Care este starea soțului miresei

În ceea ce-l privește pe soțul Samanthei, el a suferit răni extrem de grave. Doctorii au trebuit să-l opereze de urgență după ce s-a ales cu oase rupte și leziune cerebrală. Annete Hutchison, mama tânărului, este șocată de cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

”Mi s-a înmânat verigheta lui Aric într-o pungă de plastic la spital, la cinci ore după ce Sam i-a pus-o pe deget și și-au citit reciproc jurămintele. Aric și-a pierdut dragostea vieții sale.”, a declarat mama mirelui.

Ce a pățit șoferița beată

La fața locului s-au deplasat și oamenii legii. Referitor la șoferița beată care a intrat în mașina miresei, anchetatorii au audiat-o și au deschis o anchetă în acest caz. Conducătoarea auto este o tânără în vârstă de 25 de ani și se poate alege cu închisoarea.

ADVERTISEMENT

Lee Komoroski este numele autoarei tragediei și a fost pusă sub acuzare de crimă, dar și de conducere sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Ea circula ilegal, cu o viteză de 65 mph, într-o zonă de 25 de mph. Riscă ani grei de stat după gratii.

ADVERTISEMENT