News

Cinci mașini, implicate într-un teribil accident, în Caraș-Severin. Un mort și mai mulți răniți

Un grav accident rutier a avut loc, luni după-amiază, în Caraș-Severin. Cinci mașini au fost implicate în coliziune, rezultând un mort și mai mulți răniți.
01.05.2023 | 15:36
Un mort și trei răniți, într-un accident cu cinci mașini petrecut în Caraș-Severin. Sursa foto: DRPD Timișoara / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cinci mașini, printre care un autocar, au fost implicate, luni după-amiaza, într-un grav accident rutier, în Caraș Severin. În urma impactului au rezultat un mort și trei răniți.

Un mort și trei răniți, într-un accident cu cinci mașini petrecut în Caraș-Severin

Din primele informații, vorbim de un accident în lanț. Acesta s-a produs pe DN 6, în Caraș-Severin, în jurul orei 14:00. Au fost implicate în impact un autocar, trei mașini și o autoplatformă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma evenimentului au fost și victime: o persoană a murit și alte patru sunt rănite. Dintre persoanele rănite, două au fost transportate la spital, iar două au refuzat să primească îngrijiri medicale în unitățile sanitare.

”În zona localității Topleț, limita cu județul Mehedinți, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, dintre care un autocar, 3 autoturisme și o autoplatformă.

ADVERTISEMENT

Sunt 5 victime, dintre care una decedată. 2 transportate la spital de echipajele venite în sprijin din Mehedinti și 2 refuză transportul la spital. În acest moment echipajele de intervenție sunt la fața locului și acționează. Traficul rutier este restricționat în zonă până la finalizarea cercetării la fața locului”, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

ISU Mehedinți, citat de pressalert.ro, informează că persoanele din autocar nu au nevoie de îngrijiri medicale. La locul accidentului acționează Detașamentul Caransebeș și două echipaje de la ISU Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Din datele oferite de centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, aflăm că traficul rutier în zona accidentului a fost blocat pentru aproximativ 40-50 de minute. S-a estimat reluarea circulației în jurul orei 15.00.

Al doilea accident tragic din Caraș-Severin în 24 de ore

Vorbim de al doilea accident tragic din Caraș-Severin în decurs de 24 de ore. Duminică, un om a murit și alți patru au ajuns la spital cu răni, în urma unui accident petrecut pe DN 6, în localitatea Constantin Daicoviciu.

ADVERTISEMENT

În evenimentul din weekend au fost implicate trei autoturisme, un autocamion și o autoutilitară care transporta animale. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o mașină pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două ambulanțe SAJ și un echipaj de poliție. A fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD.

ADVERTISEMENT