News

O noră din Brașov și-a bătut soacra până a băgat-o în spital. Femeia, arestată preventiv 

Incident grav petrecut în acest weekend în Brașov, acolo unde o noră și-a bătut soacra până a băgat-o în spital. Agresoarea a ajuns după gratii.
18.02.2024 | 16:44
O nora din Brasov sia batut soacra pana a bagato in spital Femeia arestata preventiv
Noră din Brașov, arestată după ce și-a bătut soacra de 79 de ani. Bătrâna are nevoie de multe zile de tratament. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O noră din Brașov și-a bătut într-atât de crunt soacra încât a băgat-o în spital. Victima, în vârstă de 79 de ani, va avea nevoie de mai multe zile de îngrijire medicală de specialitate.

Noră din Brașov, arestată după ce și-a bătut soacra de 79 de ani. Bătrâna are nevoie de multe zile de tratament

Din informațiile oferite de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Brașov, aflăm că agresiunea a avut loc sâmbătă, 17 februarie. Totul s-a întâmplat într-o locuință din municipiul din Ardeal.

ADVERTISEMENT

Conflictul fizic dintre noră și soacră ar fi fost sesizat de o vecină. Auzind cele petrecute în imobil, aceasta a alertat poliția locală. Le-a spus oamenilor legii că una dintre vecinele sale este bătută de către un membru al familiei.

La data de 17 februarie, polițiștii brașoveni au fost sesizați de către o persoană, care semnala faptul că vecina sa de imobil ar fi fost agresată fizic de un membru al familiei sale.

ADVERTISEMENT

Imediat după sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliție și a constatat faptul că femeia, de 79 de ani, ar fi fost lovită cu pumnii și picioarele de către nora acesteia, cele două locuind în același imobil”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Daniel Zontea, citat de Mytex.

Nora agresivă a ajuns după gratii

Bătrâna agresată s-a ales cu leziuni destul de grave. Medicii i-au acordat sprijin medical, iar documentele medicale au arătat că îi sunt necesare acesteia mai multe zile de îngrijiri medicale, mai informează Poliţia judeţeană Braşov.

ADVERTISEMENT

Agresoarea s-a ales și cu dosar penal. În plus, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva femeii agresive. ”În urma celor constatate, în dosarul penal pe care polițiștii l-au întocmit imediat după sesizare, dar și pe baza întocmirii formularului de evaluare a riscului, din care a reieșit faptul că există un risc iminent de violență, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva femeii agresive”, spun autoritățile.

Într-o primă fază, prin ordonanța emisă de polițiști, s-a dispus continuarea cercetărilor pentru actele de violență manifestate de femeie și reținerea acesteia pentru o perioadă de 24 de ore, cu introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

ADVERTISEMENT

Ulterior, nora, în vârstă de 54 de ani, a fost prezentată de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în fața judecătorului de drepturi și libertăți. Acesta a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, a mai informat Poliția.

ADVERTISEMENT
Tags: