Sport

O nouă filmare la penalty-ul dictat în UTA – FCSB 2-1! Mihai Stoica e categoric: “Fake!”. Video

A apărut o nouă filmare la penalty-ul dictat în UTA Arad - FCSB 2-1 care arată că mingea îl loveşte în mână pe Pantea. Managerul FCSB-ului susţine că filmarea este fake.
29.08.2023 | 21:36
O noua filmare la penaltyul dictat in UTA  FCSB 21 Mihai Stoica e categoric Fake Video
O nouă filmare la penalty-ul dictat în UTA - FCSB 2-1! Mihai Stoica e categoric: "Fake!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai controversate faze din acest sezon din SuperLiga a fost la UTA Arad – FCSB. George Găman a acordat penalty în minutul 13 pentru gazde, după intervenţia VAR, pentru un posibil henţ al lui Pantea.

O nouă filmare la penalty-ul dictat în UTA – FCSB 2-1!

Iniţial, George Găman a lăsat jocul să continue şi nici după ce a consultat camerele VAR henţul lui Pantea nu era vizibil. O nouă filmare, a unui amator, ar trebui să încheie disputa asupra acestei faze, sau nu?

ADVERTISEMENT

Pe imaginile filmate din sens opus se observă cum mingea şutată de Stahl loveşte braţul lui Pantea, destul de clar. Dar nu toată lumea este convinsă că imaginile sunt reale.

VEZI VIDEO:

Filmarea arată că mingea îl loveşte direct în mână pe Pantea

Mai mult, pe imaginile publicate la o zi după meci se vede cum mingea loveşte direct braţul lui Pantea, fără a atinge pieptul fotbalistului în prealabil, caz în care lovitura de pedeapsă nu ar fi trebuit acordată:

ADVERTISEMENT
Faza în care mingea îl loveşte pe Pantea în mână
Faza în care mingea îl loveşte pe Pantea în mână
Faza în care mingea îl loveşte pe Pantea în mână
Faza în care mingea îl loveşte pe Pantea în mână
Faza în care mingea îl loveşte pe Pantea în mână
Faza în care mingea îl loveşte pe Pantea în mână

Mihai Stoica nu este convins: “Este fake filmarea respectivă!”

Mihai Stoica susţine că video-ul care circulă pe reţelele de socializare în care se poate observa henţul clar al lui Pantea este un fake. Managerul rămâne la părerea că arbitrul nu trebuia să acorde lovitură de pedeapsă:

“E fake filmarea respectivă, de ce nu e mai lungă? Știi cât de ușor e să editezi un video? Mâine vin cu o filmare când Pantea face preluare pe piept și jonglează mingea.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu Pantea și mi-a spus că nu a fost nimic, că l-a lovit cu mingea în piept. Mi-ar plăcea să vedem o fază din Chelsea-Liverpool. Să dai penalty la o asemenea fază e o bătaie de joc”, a spus Stoica la Orange Sport.

Gigi Becali: “La meciul de aseară trebuie comentat doar arbitrajul”

Gigi Becali a fost foarte supărat după meci şi a criticat în termeni duri arbitrajul. Dar patronul FCSB nu s-a luat de George Găman ci de Szabolcs Kovacs, aflat în camera VAR, spunând că cei din “clanul” Kovacs au o misiune de a dezavantaja FCSB-ul:

ADVERTISEMENT

“La meciul de aseară trebuie comentat doar arbitrajul. L-au câștigat arbitrii. Nu atinge mâna și tu zici că e 11 metri. Nu vezi? S-a împins mâna, da, dar dacă mă lovești cu ceva în piept se duce și mâna din instinct.

Chiar dacă a atins mâna, a atins întâi pieptul, o altă parte a corpului și nu e 11 metri. Cică a țipat ăla, Istvan (n.r – se referă la Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs). Eu îl întreb pe Istvan dacă mai are ceva nepoți să mă țină toată viața în lovituri d-astea.

“Ei, ungurii, au ceva cu mine”

De când sunt în fotbal, numai belele am avut cu Istvan. Arbitru mare a fost și este și acum, dar când mă arbitrează pe mine greșește, nu mai e mare. Acum mi l-a dat și pe fra-su.

De unde l-a scos, bă, din căciulă? Mai are vreun nepot să-l facă arbitru, să fie toți ungurii la mine? Cum să mai iei campionate așa? Ei, ungurii, au ceva cu mine. Ce au? Eu mă lupt cu CFR-ul. Ei stau la Cluj”, a “tunat” Becali.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: